20 Şubat 2012 Pazartesi

Bitti... Bitti... {8}


Madem bu kadar sıkıldım, yeni uğraşlar bulayım dedim. Gidip makyaj dolabımı düzelttim ve biten ürünlerimi ayıkladım. Bakalım neler varmış?

{1} Institut Arnaud Balancing Toner: Bitirdiğim kaçıncı kutu bilmiyorum. Özellikle yaz aylarında çok da memnundum ama değiştireceğim. Çünkü Arnaud bir Fransız markası... Üstelik nemlendirici özelliği daha iyi olan bir ürün denemek istiyorum. Önerileri beklerim bayanlar.

{2} Oriflame Tender Care Vanilya: Çok seviyorum bu seriyi. Kaç kere bahsettim. Ben de üç kutu daha var. Bitsin. Yenilerini de alacağım.

{3} Oriflame Milk&Honey Smooting Sugar Scrup: Bu ürün adının hakkını veriyor. Ben aslında vücut ürünleri bakımından çok da dikkatli bir tüketici değilimdir. Anlamıyorum ama bunu kullandığım zaman cildimin yumuşacık olduğunu fark ettim. Eğer denemek isterseniz önerebilirim.

{4} Keranove Tiftiklenmeyi Önleyici Saç Spreyi: Daha önce bahsettim ve çok da memnunum. ancak yakınlarda satan bir yer yok. Ankara'ya da bu ara gidemem. Onun yerine bir şeyler de denemeyi çok istiyorum.

{5} Elf Makeup Mist and Set: Makyajdan önce ve bittiğinde yüzüme sıktığım bir üründü. İçinde E ve A vitamini varmış. Fiyatına göre fena bir ürün değil ama MAC'in Charced Water gibi bir etkisi de yok.

Şimdilik sadece bu ürünleri bitirebilmişim. Peki, sizin en son bitirdiğiniz ürününüz hangisi?

2 yorum:

  1. Ne güzel ürünler, çoğundan da memnun kalmışsın. Ben daha hiç oriflame ürünü kullanmadım. Ama sayende denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  2. @Aytül teşekkür ederim ama Oriflame'in de her ürününü tavsiye etmiyorum. Mesela Kajal'ından hiç memnun kalmamıştım ama bu demek değil ki sen de memnun kalmazsın. Beklenti meselesi...

    YanıtlaSil