1 Ağustos 2012 Çarşamba

Dolabım Gitti! Yenileri Gelsin!



Yaklaşık iki aydır neredeyse hiç kozmetik yazısı atmamışım. Yuuhhh bana! En azından şu an hangi kozmetikleri kullanıyorum onları paylaşmak istedim. Şu yazımda size eski dolabımı göstermiştim. Birkaç parça dışında buraya kozmetik getirmemiştim. Anlıyacağınız bu durum arkadaşlarıma yaradı. Her neyse burada dolabım falan yok. Kozmetiklerimi banyoda lavabonun kenarına sıraladım. Bir kısmını da aynalı dolabın içine... Bunların haricince çantamda sürekli bulundurduğum birkaç kozmetiğim mevcut.



Kozmetik görünce kendimi kaybediyorum ama buraya geldiğimden beri iyi idare ettim sanırım. İhtiyacım olmadıkça bir şey almamaya çalışıyorum. Bu arada bir Project 10 Pan mı yapsam diye düşünmüyor değilim. Fikri olan?

4 yorum:

  1. Gerçekten de fazla birşey almamışsın yanına. Ben olsam ne götürürsem götüreyim, aklım evdekilerde kalırdı :) Yap canım bir project pan da gözümüz gönlümüz açılsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde birkaç parça koleksiyon ürünü dışında bir şey kalmadığı için aklımda kalmadı. XD Bir bakalım derslerden fırsat bulabilirsem yaparım. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evet ya gözümün önünde durmasın istedim. Dayanamam her gün sürerim falan yazık yani. XD

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...