15 Haziran 2012 Cuma

Wet n Wild: Party Of Five Glitters



Buraya geleli kozmetik alışverişini olabildiğince az yapıyorum. Hatta bir-iki acil ihtiyacım dışında almamaya çalışıyorum. Malum bir-iki renk dışında oje getirmedim. Bunu geçen yazılarımdan birinde tanıttığım eczanelerden birinden aldım. Normalde 5 dolar gibi bir fiyatı var ama bana sorarsanız değmez. İndirimden 1.5 dolara almıştım. .

Neyse gelelim fikrime: Wet n Wild, bu renge 5 glitterin partisi demiş ama parti falan yok ortada. Kendi kendilerine öylece şişenin içinde dikiliyorlar. Ayrıca tırnakta da hiç güzel bir görüntü verdiği yok. Sizin için sadece baş parmağımda denedim. İki kat sürdüm sadece. Üstelik çıkarması çoğu glitter ojelerde olduğu gibi çok çok zor... Kesinlikle tavsiye etmem. Hele ki bu ojeleri Gitti Gidiyor tarzı sitelerden uçuk rakamlara almayı sakın denemeyin. Pişman olursunuz.


4 yorum:

  1. Glitter ojeler tek başına değil de başka ojelere top coat olarak daha hoş duruyor sanki. Siyah oje üzerinde nasıl olur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ki Audrey hiç denemedim. Zaten siyah ojeyide pek sevmem.

      Sil
  2. pericim pure ice'ın spit fire'ı harika, tam bir glitter etkisi yaratıyor, ben onu aldım alalı başka oje sürmez oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sally Hansen aldım birkaç tane canım. Ama senin dediklerine de göz atacağım. Sağol...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...