30 Ekim 2012 Salı

Eylül '12 Favorileri

 
 


Kasım ayına giriyoruz ama ben eylül yazısını yeni yazıyorum. Tembellikten değil vallahi... Neyse geç olsun güç olmasın. Ürünler hakkında sorularınız olursa yorum kısmından atabilirsiniz.

1-) L'Occitane Cleansing Oil: Son aylarda kullandığım tek temizleme yağı bu... Kokusunu pek sevemesem de makyajımı özellikle de rimelimi çıkarmada çok başarılı oldu. Türkiye'de de satılan bir ürün olduğu için bu yazıya koymak istedim. Bir daha almam büyük ihtimalle çünkü denenecek o kadar çok temizleme yağı var ki piyasada buna tekrar sıra gelir mi bilmiyorum.
 
2-) UniqOne All in One Hair Treatment: Ayrıntılı yazısı için tık! Bu üründen o kadar memnun kaldım ki size de kesinlikle tavsiye ederim. Banyodan çıktıktan sonra saçlarınızı taramakta zorlanıyorsanız -benim gibi- baş köşenizde bulundurmanız gerekiyor.
 
3-) The Body Shop Wild Rose El Kremi: Gül kokan her ürünü çok seviyorum. Bu ürünü de sırf kokusu için aldım. Gerçi aldığım dönemde %50 indirim vardı. O da etkili olmadı değil. Nemlendiriciliği orta seviyede... Bir daha alırdım ama bu ay yeni bir favorim var artık... Beklemede kalın. 
 
4-) L'oreal Voluminous Rimel: Şimdiye kadar kullandığım beklentilerimi karşlılayan tek rimel... Kirpiklere hacim veriyor, çok fazla uzatmıyor. Tam benim aradığım özelliklerde... Üstelik fiyatı da diğer ürünlere göre daha uygun... Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satışı yok.
 
5-) Victoria's Secret Kalem Ruj: Ürünün üstündeki yazılar silindiği için tam adını bilmiyorum. Ancak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Dudaklarınızı kurutmuyor aksine nemlendiriyor. Renk yoğunluğu orta düzeyde... Büyük ihtimalle tekrar edineceğim bir ürün...
 
6-) MAC Springsheen Allık: Geçen birkaç ay boyunca sürekli bu bu allığı kullandım. Esmer ve buğday tenlilere kesinlikle tavsiye ederim.
 
7-) MUFE Lift Concealor: Şurada kendisinden bahsetmiştim. Memnun kaldığım bir kapatıcı ki benim gibi sorunlu bir göz çevresine sahipseniz zor beğenen birisinizdir kesin. O nedenle buna bir şans verin derin.

    

3 yorum:

  1. Sorunlu göz çevresi derken mor göz altlarından bahsediyorsan şayet, nereden bulurum bunu hemen onu söyle sen bana? Fiyatını bir de tabii...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ondan bahsediyorum. Ben yurt dışından aldığım için fiyatını tam olarak bilmiyorum ama bu marka sephora'da satılmaya başladı bildiğim kadarıyla. Gerçi çok bir mucize bekleme ama diğer markalada göre daha iyi sonuç alırsın.

      Sil
    2. Benim ihtiyacım olan küçük bir mucize ama :( Operasyonşa düzeltiyorlarmış, son çare ona başvurucam artık

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...