24 Kasım 2012 Cumartesi

Bitti... Bitti... {13}



Bu ay bitirdiğim ürünlerin fazlalığı beni bile şaşırttı. Biriktirmenin sonucu ancak iki resime sığdırabildim. İlk olarak söyleyebileceğim blogumda tanıtmadığım yeni ürünler göreceksiniz. Eğer sorunuz olursa yorum kısmından sorabilirsiniz.

Secret Koltuk Altı Deodorantı: Buraya geldiğimden beri doğru düzgün koltuk altı deodorantı bulamamıştım. Target'ta standlar arasında sızlana sızlana dolanırken görevli bayan bana bu markayı tavsiye etti. İlkini bitirdim ikinciye başladım. Ter kokusunu engelliyor, kıyafetlerinizde beyaz lekeler bırakmıyor. Kaşıntı v.b. şikayetler yaratmıyor.

Mane'n Tail At Şampuanı: Evet o gördüğünüz koca şişe at şampuanı... Eski ev arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım. Penelope Cruz gibi Hollywood ünlülerinin de at şampuanı kullandığını okumuşsunuzdur belki. Şampuan ne işe mi yarıyor? Saçlarınızı güçlendiriyor, parlaklık veriyor, dökülmeleri azaltıyor. Düzenli kullanımda daha fazla yararını göreceğimi düşünüyorum. Üstelik bu dev gibi şişenin fiyatı da gayet uygun. 10 doları geçmeyen bir rakama satın almıştım. Bu ara başka bir şampuan kullanıyorum. Bu şampuanın ayrıntılı yazısını tekrar başlarsam yayınlarım.

Aussie Confidently Clean Şampuan: Bu şampuanı da yine eski ev arkadaşım tavsiye etmişti. Bu da uygun fiyatlı bir ürün... Benim sevdiğim en güzel yanı kokusu oldu. Onun dışında tek şişe bitirdiğim için çok fazla yorum yapmam mümkün değil. At şampuanıyla birlikte ara sıra bu şampuanı kullandım. Malum sürekli at şampuanı kullanmak saçınızı yorabilir. Onun dışında bu seriye devam etmek istiyorum.

Lemon&Olive Bath Shower:  Markanın ismini unuttum ama çok da önemi yok. Buradaki bir mağazada indirimden aldığım duş jeli... Limon ve zeytinyağı aroması vardı ve duştan çıktıktan sonra cildimin yumuşadığını fark ettim. Gramajı düşük olsa da memnun kaldığım bir üründü.

Body Shop Gül Aromalı El Kremi: Geçen ayki favorilerimde bu ürün mevcuttu zaten. El kremi bana dayanmadığı için bunu da bitirmem fazla zamanımı almadı. Bir daha indirim olursa alırım sanırım. Yoksa 20 dolar bu ürün için fazla bir rakam.




L'oreal Volumious Rimel: Geçen ayki favorilerimde olan bir rimel... Elimdeki rimeli bitireyim tekrar alacağım.

Diadermine Kuru Ciltler İçin Yüz Kremi: Türkiye'deyken kullandığım tüm yabancı marka cilt bakım ürünlerini anneme bırakırken Türkiye'de satışı olan markalardan birkaç tanesini bavula atıp gelmiştim. Bu kremde onlardan biriydi. Eğer Loreal'in kuru ciltler için olan kremini kullanıp memnun kaldıysanız bu üründen daha fazla memnun kalırsınız.

IOPE Moisture Intense Cilt Bakımı Seti: Bu seti zaten şurada detaylı anlatmıştım. Ebay'den başka bir alışverişim sırasında hediye gönderildi bu set bana. Memnun kaldığım bir ürün zaten.

Mamonde Aqua Fresh Moisture Cilt Bakımı Seti: Bu seti aslında detaylı anlatmam gerekir ama kullanıp bitireli bayağı oldu. Taşınırken bavulda kalmış unutmuşum neyse ki sizlere gösterme imkanım oldu. Genel bir açıklama yapacak olursam bu seri isminin hakkını veriyor. Cildinizi güzel nemlendiriyor. Üstelik tam set kullandığınız için daha etkili sonuç alıyorsunuz. Ben özellikle göz kremini çok beğenmiştim. Belki elimdeki göz kremi bitince tam boyunu alabilirim.

8 yorum:

  1. ben de şu an secret kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım, ter kokusuna zerre etki etmedi bende ki şu an kış. yazı düşünemiyorum bile :( mane n tail b1g1free indirimde görüp almıştım ama daha açmadım, umarım benim saçımda da güçlendirme vb yapar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitten ben deodorantların cilde ve kişiye göre değişik reaksiyonları olduğunu düşünüyorum. Mesela Lady Speed Stick bende beyaz lekelere ve kokuya sebep olurken ev arkadaşım çok memnun. Bunu bir gözönüne al bakalım.

      Sil
  2. aussie ürünlerini ne zamandır denemek istiyorum fakat türkiyede maalesef bulunmadığından alabilmemiz mümkün değil:( siz nasıl temin ediyorsunuz acaba?
    özellikle 3 minute miracle adlı bir ürününün çok iyi ve etkili olduğunu duymuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nil ben Amerika'da yaşıyorum o nedenle her yerde bulma imkanım var. Açıkçası Türkiye'de nasıl ulaşırsın bir fikrim yok ne yazık ki... 3 minute miracle denen ürününü de kullanıyorum onun hakkında da bnir yazı yazayım bir daha ki sefere...

      Sil
  3. Diadermine Turk mu yahu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarı için sağol Guzzi. Ben orada Türkiye'de satışı olan demek istemişim aslında şimdi sen vurgu yapınca fark ettim. Hemen düzeltiyorum.

      Sil
    2. Ben de bir an milliyetçilik yapıp sevinmiştim ahahhah Aslında uyarı değil, zılgıtlar eşliğinde halaydı o XD

      Sil
  4. Ben de Kore'den Iope almıştım ama sadece yüz temizleyicisiydi benimki. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...