16 Nisan 2014 Çarşamba

Bitti... Bitti... {19}




Dibinde azıcık azıcık kalmış ürünlerime resmen savaş açmış durumdayım. Bir ay içinde yazdığım 3. bitti yazısı sanırım bu. Neredeyse tüm ürünlerde Kore'ye ait... Hadi bakalım...

Etüde House Collagen Moistfull Facial Freshener + Emulsion: Şurada ayrıntılı açıklamamı yapmıştım. Memnun kaldığım bir ürün oldu bu set. Beni şaşırtan ise, bu kadar uzun süre dayanacağını beklemiyordum. Fiyatı da gramajına göre gayet uygun. Alın deneyin bence...

Laneige Water Sleeping Pack_EX: Vazgeçilmezlerimden birisi... Öve öve bitiremiyorum zaten bu ürünü. Şurada da ayrıntılı yazısı mevcut zaten. Bu bitirdiğim 3. kutum. Yakında bir kutu daha sipariş vereceğim.

ISO KNOX Ageless Face Fit Powder: Ayrıntılı yorumum çok yakında blogda...

Tony Moly Floria Nutra-Energy Essence: Bu ürünün serisini eski ev arkadaşlarımdan Koreli bir kız kullanıyordu. Argan yağının ününü duymayan yok artık. Ben de madem böyle bir seri var kullanayım dedim. Ancak kullandığım diğer ürünlere göre biraz vasat kaldı. Cildime tam nemlendirme sağlayamadığını hissettim. Üstelik sürdükten sonra sanki yüzüm yapış yapış olmuş gibi sevmediğim bir his uyandırdı bende. O nedenle tam seriyi almaktan vazgeçtim.

Earth Science Eye Make-up Remover: Artık vazgeçilmezim. Şurada ayrıntılı yorumum mevcut zaten...

Baviphat Dark Circle Eye Cream: Göz çevremde olan siyah halka problemini bir türlü çözemedim. Bu ürünü Koreli arkadaşım Kore kozmetik sayfalarında okumuş ve tavsiye etmişti. Göz çevresini iyi nemlendiriyor. Yağ pıtırcıkları olur ya bazen, onlara sebep olmuyor. Gramajı nedeniyle hemen biten bir ürün de değil. Morluklara pek bir etkisini göremedim. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

Ürünler hakkında sorularınız olursa yorum kısmından sorabilirsiniz.  

 

7 yorum:

  1. Allah'ım kore ürünleriii,
    içim gitti valla:)

    YanıtlaSil
  2. Moistfullar bence de çok uzun dayanıyorlar, ben bu kadar uzun süre kullanacağımı hiç düşünmemiştim :)
    İyi ki Floria'yı yazdın ya, ben onu alsam mı diye çok düşünmüştüm ama Tony Moly kötüdür şimdi kesin dedim almadım ama hala aklımda da yok değildi :D Sayende artık yok :)
    Isa Knox'u büyüüüük bi merakla bekliyorum bu arada :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moistfullar öyle valla ya... Geçen sene bu zamanlar almıştım üstelik. Bana mısın demedi. :)
      Floria çok vasat bir ürün gerçekten. Hiç tavsiye etmiyorum. Gidin onun yerine Etüde House alın, çok daha iyi...
      Isa Knox'un resimleri kaldı bir tek. Çeksem hemen yayınlayacağım.

      Sil
  3. Etude house ve laneige den bende memnunum ama tony moly'nin floria serisi beyazlatıcı essence vardı bende de o da aynı yapış yapış oluyor.
    Bulabilirsem makyaj temizleyiciye bakacağım =)
    Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Floria beni hayal kırıklığına uğrattı ya... Şu yapış yapış olma mevzusu çok sinir... Umarım temizleyicisinden memnun kalırsın.

      Sil
  4. AT sampuanini tekrar kullandiniz mi etkisi var mi tesekkrler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...