13 Mayıs 2012 Pazar

Wishlist: Uzak Doğu Kozmetikleri


Uzak Doğu kozmetik markalarına artık sık sık yer vermeye çalışacağım. Bu yazıda araştırmalarım sırasında beğendiğim, yorumlarını okuyup, almayı kafaya koyduğum ürünleri listeledim. Size de "Böö!!!" gelecek ama artık idare edersiniz değil mi?  Aslında bir dizi yorumumu paylaşacaktım ama sonra sıkıldım ve vazgeçtim. Bu seferlik böyle olsun...

Sizin de son zamanlarda kafaya taktığınız ve almayı deli gibi istediğiniz ürünler var mı? 




Öncelik yine benim favorilerim cilt bakım ürünleri;

1- SKIN79 Sue Hydrating Skin Care Set: Bu seti istiyorum işte. Daha önce bu markanın birkaç ürününü kullanmıştım ve memnun da kaldım. Fiyatı da orta karar. O nedenle bu sete de şans vermek isterim. 

2- Cure Naturel Aqua Gel: Bu Japon markası hakkında o kadar iyi yorumlar okudum ki hemen olmasa da mutlaka denemek istiyorum bu ürünü. 30 dolar civarında bir fiyatı var ama uzun süre gider. 

3- Laneige Water Slleping Pack: Guzzi şurada bu ürünü yazmış, ben de kuru bir cilde sahip olduğum için denemeyi çok istiyorum. Gerçi uyurken nasıl rahat edeceğim o muamma. 

4- Skin Food Black Tea Honey Jelly Foam: Bu ürünün deneme boyunu denemiştim ve tek seferlik olmasına rağmen çok memnun kaldım. Bu seri sadece temizleme ürünlerine sahip. Keşke cilt bakımı için toniği falan da olsaydı. Fiyatı da bence gayet uygun... 

5- Skin Food Salmon Brightening Eye Cream: Göz çevresinde mor halkalara sahip olduğum için Skin Food'un bu ürünü tam bana göre. Yorumları da gayet iyi...   

6- Skin Food Eggplant Lash Serum: Kirpiklerim için bu tarz bir ürün istiyorum. Etude House ve Skin Food arasında kararsız kaldım ama Skin Food'a öncelik vermek istedim. Benim favori markalarımdan birisi çünkü. 





Makyajla çok alakam yok ama bunları da istiyorum. 


1- SKIN79 Total Power Serum: Bu ürünün 4 etkili olduğu söyleniyor. Baz olarak da kullanılabilir. Özellikle kuru cilde sahip olanlar için kurtarıcı görevi göreceğini düşünüyorum. 50 mllik ürünün fiyatı da 20 dolar. Bence gayet uygun...

2- Kanebo Kate Gel Eyeliner: Kanebo'nun yan markası olan Kate'in bu eyelinerları çok tutuluyor. Ben de mutlaka denemek istiyorum. Fiyatları da ne çok pahalı ne de ucuz. Japon markasına göre uygun...

3- Kanebo Kate Cheek Cream Blush: Aslında krem tarzı her üründen -allık, aydınlatıcı v.s.- nefret eden biriyim. Ancak Kanebo'nun bu ürünleri gönlümü çaldı. Tanesi 20 dolar civarında... Bir tane de olsa almak isterim.

4- Too Cool For School Essence Blending BB Cake: Bu markayı yeni keşfettim. Zaten 2009 yılından beri Kore piyasasında olan, kendi mağazalarını açmış bir marka Too Cool For School... O kadar şirin ambalajları var ki sırf onlar için bile olsa alınır bu marka. Bu ürün kuru ciltlere yönelik. Nemlendirici özelliği varmış. Tam benlik...

5- The Face Shop One Step Cleanser Oil to Foam: Face Shop denemeyi deli gibi istediğim ürünlere sahip bir marka. Önceliği de bu ürüne verdim. Çünkü temizleme yağı ve jelini bir araya getirmiş bir ürün bu. Ben genelde temizleme yağından sonra jel ya da köpük tarzı bir ürünle yüzümü tekrar silerim. Umarım bu sorunuma çare olur bu ürün.

Benim listem şimdilik bu kadar canlar... Aslında Vidi Vici, IOPE gibi high-end markalarından da istediğim çok ürün var ama onlar şimdilik kalsın. Bu liste bile beni oldukça aşıyor.

Sizin aklınızda olan Uzak Doğu kozmetikleri var mı kızlar? 

4 yorum:

  1. Cicim sleeping packi ilk sürdüğünde hafif yapış yapış geliyor ama 30 saniye bilemedin 1 dakika sonra tamamen emiyor cildin. Ondan sonraki tek sorunun yanaklarından ellerini çekememek olur XD Çünkü ipek gibi yapıyor insanın yüzünü. Her gün kullanmak istiyorum masanın üzerinden maviş maviş baktıkça XD Ama 2 defa yazıyor kullanımında. Bir de her gün kullanınca gözenekleri büyüttüğünü okudum bir yorumda. O yüzden ne kadar istesem de 2 defadan fazla kullanmıyorum. Laneige koleksiyonu yapmaya başladım. Muhteşemler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Laneige, IOPE bu markalar gerçekten çok iyi. Zaten Amore Pacific bünyesinde, üstelik high-end nasıl kötü olsun ki... Benim de denemeyi istediğim birçok ürünü var. Yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Bu arada benim de elimin altında olsa o ürün ben de sürekli sürmek isterdim. :)

      Sil
  2. perıcım sen kulandıkca bılgı ver bb kremlerede alamayınca burdan zor ya satarsan ama haberımız olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım ama o iş biraz zor çünkü kargo fiyatları aşırı pahalı...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...