29 Eylül 2012 Cumartesi

Ebay'den Vitacreme B12 Alışverişi



Bu ürünü kendime değil, benden kilometrelerce uzaklıkta bulunan anneciğime aldım. Umarım beğenir. Çünkü daha önce kendim kullanmadığım hiçbir ürünü anneme almamışımdır. O nedenle biraz tedirginim.

Son zamanlarda Türk bloglarında bu ürünü görüp duruyordum. Vitacreme B12 İsviçre yapımı sivilce ve ciltteki leke izlerine iyi gelen bir ürün... Benim bu yazıyı yazma sebebim ise Vitacreme'e Ebay'den ulaşabilme imkanınızın olması... Yalnız bu konuda biraz dikkatli olmalısınız. Ebay üzerinden bu kremi satanların çoğu sahte ürün satıyor. O nedenle ben de ince eleyip sık dokudum ve güvenilir bir satıcıyı tercih ettim.




Vitacreme'i aslında benim daha önce burada bahsettiğim Cosme-de sitesinden alabilirsiniz ama Ebay fiyatından biraz yüksek... İndirimli fiyatı bile 33 dolar...  Şuradan ürünü inceleyebilirsiniz.

Daha önceden fark ettiniz mi bilmiyorum ama Strawberry gibi sitelerin Ebay'de satış yaptığını görmüştüm. Vitacreme'i ararken Cosme-de'nin de satış yaptığını fark ettim. Üstelik site fiyatından daha uygun rakamlara... Ben bu ürünü 27 dolara aldım. Eğer aratırsanız bu fiyattan çok daha uygun rakamlara -21 dolar gibi- bu ürünü bulabilirsiniz ama dediğim gibi büyük ihtimalle sahte çıkacaktır.

Kutunun üzerinde Cosme-de'nin adresi ve tam ismi bulunuyor. Bir haftada elimdeydi ürün. Bildiğimiz Cosme-de kutusunda gelmiş, İçine de ayrıca bir adet sample koymuşlar. Kınayuki denen daha önce hiç kullanmadığım hatta duymadığım bir marka... Deneyip göreceğiz bakalım.


 
 
Peki, ben ürünün sahte olmadığını nasıl anladım? Ürünün üzerinde bandrolü bulunuyor. Bu şekilde sahtelerinden ayırt edebiilirsiniz. Son olarak Cosme-de'nin Vitacreme sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.
 
Bu üründen kullanan var mı aranızda? Çok merak ediyorum etkilerini...

7 yorum:

  1. Yazından sonra kremi iyice araştırdım, özellikleri harika! keşke ulaşmanın bir yolu olsaydı:( ah şu alışveriş yasağı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. İnş annem beğenir. Bakalım...

      Sil
  2. Peri bence küçük ürünler olursa ürüne ulaşmamız sorun olmaz, yalnız sen ebayda hangi satıcıyı tercih etmiştin.Şuana kadar iki satıcı buldum ve sahte yorumları okudum..

    YanıtlaSil
  3. Peri buldum satıcıyı yazmana gerek yok.Malesef bize yollamıyorlar:( Ama bir satıcı daha var "http://www.ebay.com/itm/Vitacreme-B12-Regenerative-Cream-50ml-free-gift-3ml-/321167679754?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ac715e10a" bu satıcını ürün fotografında gri etiketi var sanırım sahte olmadığını gösteren o.Ama bir de sana sormak istedim.Daha önce almış biri olarak yardımcı olabilirsin.Ürünü anneme alacağım, cildi hassas ve çok kuru.Senin annen memnun sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Gül... Ben bu kremi hep cosme-de adlı satıcıdan aldım. Çünkü diğerlerinde hep sahte ürünler sattıklarına dair yorumlar okudum o nedenle bulaşmak istemedim. Bir de o bandrollerin sahtesini de yapıyorlar. Parlak olması gerekiyor.

      Sil
  4. Slm Arkadaşlar Biz Bu Bahsedilen Vitacreme B12 ürünlerinin toplamda 9 çeşit olmak üzere. Türkiye Tek Yetkili satıcısıyız. Bu ürünü Türkiye'de sahte satıcıları mevcut olup talep edildiğinde uzun bir zaman dilimi içerisinde getirmekteler ve yurt dışı satıcılarından ürünü almaktalar. O yüzden pahalı rakamlara gelmektedir. Bizler bu ürünü piyasa yakın zamanda ciddi bir şekilde çıkartıcaz daha beklenmekte. eğer daha fazla bilgi almak isterseniz www.hbu.com.tr internet sitesi adresinden takip edebilir. irtibat için ugurersoy@hbu.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğur bey ben sitenizi bulmuştum daha önce bir türlü arayamamıştım...az önce aradım ama geç kaldım mesainiz bitmişti sanırım...ben serumunu almayı düşünüyorum....nasıl sipariş verebilirim ve ücreti ne kadar? FiLiZ

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...