11 Temmuz 2013 Perşembe

Sigma Beauty Alışverişim

 
 
Sigma marka fırça kullananlar kervanına ben de katıldım sonunda. Türkiye'deyken hep bu markanın ürünlerini merak etmiş, deneyeceğim anı iple çekmiştim. Neyse ki ecotools ve elf fırçalarım ömürlerinin son demlerini yaşadıkları için ben de bu sefer tercihimi Sigma'dan yana kullandım.
 
Öncelikle bir şeye açıklık getireyim de sonradan başım ağrımasın. Ben bir süre önce Amerika'ya geri döndüm. Alışverişimi burada yaptım yani... Güzel ülkemdeki gümrük yasağı halen devam ediyor bildiğim kadarıyla ama fırça, sünger gibi alışverişlerin engellenmediğini biliyoruz artık. O nedenle siz de güvenli bir şekilde bu ürünleri sipariş verebilirsiniz.
 
Gelelim benim notlarıma... Dikkatimi çeken ilk özellik Sigma'nın o kına gecesi tüllerini andıran kırmızı keseden kurtulup, daha profesyonel görünen kutulu koruyuculara geçmesi oldu. Daha güzel göründüğü kesin... Ayrıyeten en başından beri sürdürdükleri hediye fırça gönderme işini devam ettiriyorlar. Eh, sürekli jel eyeliner kullanan biri olarak işime geldiğini söylemeliyim.
 
Gelelim benim siparişime... Aslında set şeklinde olan ürünlerinden almak istiyordum ancak çok istediğim F20 kodlu geniş pudra fırçası (large powder brush) hiçbir setin içinde yoktu. Ben dolgun pudra fırçası kullanmayı seviyorum. Ne yapayım? Başlangıç olarak ihtiyacım olanları alayım, set olayına sonra gireyim diye düşündüm ki iyi de yapmışım. Çünkü pudra fırçasına bayıldım. Neyse aldıklarım;
 
Large Powder Brush F20 (Geniş Pudra Fırçası)
Duo Fibre Powder/Blush Brush F15 (Duo Fibre Pudra/Allık Fırçası)
Eyeliner Brush E05 (Eyeliner Fırçası)
Travel Size Eyeliner Brush E05 (Seyahat Boyu Eyeliner Fırçası) *Kendisi hediye geldi yihhuuu!
 
Bunları böyle açıklamalı yazarak biraz küçük çocuğa anlatıyormuşum gibi oldu ama bu makyaj işine ilk başladığımda hangi fırçayla, ne uygulanacağı aklımı çok fena karıştırıyordu. En azından benim blogun okuyucularından bu işe yeni başlayanlar varsa küçük bir yardımım olur. İkinci fırçam Duo Fibreyi ben daha çok aydınlatıcı uygulamak için aldım. Bakıp göreceğiz artık. Dip Not: Bu Duo Fibre'nin Türkçe meali ne ola ki yahu?!
 
Ben ülke içinden alışveriş yaptığım için takipli postaya ayrıyeten ücret ödemedim. Çünkü takipsiz posta da olsa Amerika içi yaptığım tüm alışverişlerim kapıma sorunsuz ulaştı. Hiçbir postamın da kaybolduğunu görmedim. Paketim postalandıktan iki gün sonra elimdeydi. Eğer siz de Amerika'da yaşıyorsanız, boşuna takipli postaya extra ücret ödemeyin derim.
 
Sigma'dan ilk alışverişim sorunsuz elime ulaştı. Tabi aynı ülkede olmanın getirdiği avantaj yadsınamaz, onu da kabul ediyorum. Makyaj bloglarında bu markanın fırçalarından övgüyle bahsediliyor zaten. Umarım bir gün sizin de deneme fırsatınız olur.
 

5 yorum:

  1. Nerelerdesin, çok az yazıyorsun ve yazılarını çok özledim. Yoğun olduğunu tahmin ediyorum ama lütfen daha sık yazmak. Okumayı en çok sevdiklerimden birisin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Luna, Amerika'ya döndüm ve okulum başladı. O nedenle çok sık yazamıyorum ama elimden geldiğince sık yazmaya gayret edeceğim. :) Teşekkürler...

      Sil
  2. Merhabalar,ben dedim www.guzelliksepetim.com adresinde mevcut sipariş verdiğimde ertesi gün kapıma geldi ve tamamı orjinaldi korkarak sipariş verdim ama hiç pişman olmadım amerikadan sipariş verdiğimde maalesef 3 ay bekledim ve 100 dolar üstü olduğu için çok fazla kdv ödemek zorunda kaldım ama akıllandım ne yazikki türkiyeden sipariş veriyorum herkese güzellik sepetimi tavsiye ederim kızlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O siteyi denemedim ama kesin dönüşümde bir eksiğim olursa deneyebilirim.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...