14 Nisan 2013 Pazar

Melekler Şehri'nden Dönüş

 
 

"Birlikte olamayacaksak Tanrı neden karşılaşmamızı istedi?"

Açılışı, çok sevdiğim bir baş yapıt olan City of Angels'ın en sevdiğim repliklerinden biriyle yapmak istedim. Malum bu filmin çekildiği yer olan Los Angeles'tan güzel ülkeme dönüşüm kısa bir süre önce gerçekleşti. O arada memleketim olan Ankara'ya da bir uğradım ayak üstü.

Aslında açılışı çok memnun kaldığım bir kozmetik yazısıyla yapmak istiyordum ama çok fazla ara verdiğimi ve son 3 ayda hayatımda nelerin olduğunu kısaca yazmak istedim. Twitter'dan beni takip edenlerden soranlar oldu. Çok teşekkür ederim kendilerine tekrardan. Merak ediliyor olmak güzel bir şey. İnsan düşünüldüğünü ve değer veriliyor olduğunu hissedince nasıl mutlu oluyor bilemezsiniz.

Son yazımda bölüm derslerimin başladığını ve çok sık yazamayacağımı söylemiştim. Ancak bu kadar uzun bir ara olacağını hiç kestirememiştim. Üzgünüm bunun için... Ancak elimde olmayan sebepler vardı. İlki elbette çok ağır olan derslerimdi. İkincisi şubat ayının başı gibi rahatsızlandım ve Türkiye'de bile doğru düzgün ayak basmadığım hastanelere Amerika'da gitmek zorunda kaldım. Neyse ki çok ciddi bir şey değilmiş ama o ağrı ve yaşadığım psikoloji bana yetti... Allah kimseyi düşürmesin diyorum. Neyse ki beni düşünen arkadaşlarım vardı. Ödeyemem haklarını...

Hastalığımın ertesinde arkadaşlarımdan aldığım tatsız duyumlar, ölüm ve hastalık haberleri beni çok yıprattı. Değil yazı yazmak, blogumu açıp bakmak bile gelmedi içimden. Her şey ne kadar boşmuş dediğim bir dönemi yaşıyordum anlayacağınız.  Neyse ki artık bir süreliğine de olsa ülkemdeyim. Dahası bir de iyi haberim var. Türkiye'ye dönmemin en büyük nedeni yakında düğünümüzün olacak olması. Nisan ayının sonunda kardeşim evleniyor. Hem İstanbul hem de Ankara'da düğünümüz... Gelmek isteyenler bana haber etsin. Ankaralı düğünü görmenizi sağlarım. 

Daha önce blogumda hiç resmimi paylaşmamıştım. Uzun bir aradan sonra farklı bir yazı olsun istedim. Hem merak edenler vardı, onlar görsün diye geçirdim içimden.

Yazımı bitirirken umarım hepiniz çok iyisiniz ve mutlusunuzdur diyorum. Öyle diliyorum. Size yine City of Angels'tan bir replikle şimdilik veda ediyorum.

"Birbirini hak etmeyen milyonlarca insan yanyana iken, ben neden senden ayrı nefes alıyorum?"


4 yorum:

  1. Güzelim benim hoşgeldin ♥
    Aaaa Ankara'da mıydın, haber verseydin ya ^^
    Kardeşine şimdiden mutluluklar canım, umarım çok güzel geçer düğünü ve çok mutlu olur :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk canımcım... Ankara'daydım ama gene gideceğim. Görüşürüz inş. Hatta düğüne gelsene süper olur. :)Mutluluk dileklerin için de çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım. Hayırlı uğurlu olsun kardeşinin düğünü. O zaman herkes gibi ben de darısı başına diyorum :) Ama istediğin zaman, istediğin şekilde olur inşallah. Resimlerini Facete falan gördüm galiba. Güzel kız diye düşünmüştüm. Hala aynı şekilde düşünüyorum. Maşalahh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımcım... O sizin güzelliğiniz aslında... Ortalama bir Türk kızı işte... :D Rahatsızlığım geçti zaten. Türkiye'ye giriş yapınca tamamen düzeldim sanırım. Darısı hepimizin başına Joeycim... :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...