28 Aralık 2013 Cumartesi

Peri'nin Yeni Yıl Hediyesi Laneige Sleeping Pack EX Kimin Oldu?

 

 
 
Hediye çekilişime gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkürler... 47 yorum yapılmış ancak 3'ü yorumlara atılmış eksik cevaplardı, sonuçta toplamda 44 yorumumuz vardı. Laneige Sleeping Pack, 33. yorumu atan Miss_Nefertiti'nin oldu. Umarım sen de en az benim kadar severek kullanırsın.
 
 


Bu da o meşhur yorum... ^_^




Hediyeni güzel günlerde kullanmanı diliyorum canımcım. Benimle bir an evvel iletişime geçebilirsen pazartesi hediyeni kargolamış olacağım.

 

7 yorum:

  1. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    nasıl mutlu oldum anlatamam ♥♥♥♥

    bunu çekilişi kazandım olarak değil de senin bana doğum günü hediyen olarak kabul ediyorum ^^

    Canım yaaaaa nasıl güzel nasıl hoş oldu bu. Uzuunn zamandır böyle hoş bir güzellik yaşamamıştım. İletişime twitter üzerinden geçiyorum hemencik. hatta hemen şimdi :D :D Severek kullanacağımdan emin olabilirsin. Hatta bugün az daha watsondan nemlendirici alacaktım. acelem olduğundan vazgeçmiştim. iyi ki de öyle yapmışım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğum günün kutlu olsun Missssss!!! Çok güzel günlerde kullan hediyeni. Ben de çok sevindim sana çıkmasına canımcım. Yorumların yarısı zaten uzak doğu hastalarınındı. Ben de gerçekten bir uzak doğu hastasının şanslı kişi olmasını bekliyordum. Öyle de oldu. İstanbul'un ayazına iyi gelir bu ürün. ^_^

      Sil
    2. Teşekkür ederim. Beni nasıl da iyi tanıyorsun. Eğer bir konuya ilgi duyuyorsam elimden geldiğince iyi yaparım hihi Şans diyelim mi :)))) Aslında nasıl iyi gelecek. Benim cildim böyle pul pul olur soğuk havalarda kuruyor :( İnşallah iyi gelir cildime :)) Ayyy bu sevinç bir süre gider bana. İhtiyacım vardı :))

      Sil
    3. Şans elbette sonuçta bu bir çekilişti. Bunu iyi olayların başlangıcı olarak gör. Hem yeni yıl sana uğur getirsin. Benim hediyem de unun miladı olsun inşallah.

      Sil
    4. Koskocamannnn bir AMİN :) Hayatımda iyi şeyler olmasına güzel şeyler yaşamaya çok ihtiyacım var. Ve seninde dediğin gibi bu güzellik milad olsun inşallah :))

      Sil
  2. güle güle kullan, ama çok üzüldüm ben yaaa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülme canım ya başından hep bir ihtimaldi bu zaten. Gönül ister ki herkese verebileyim ama malum. Keşke firmalar bana ürün gönderse ben de onları direk size dağıtsam ama bizimkiler fazlasıyla cimri, elin Amerikalısı gibi bol keseden reklam yapmıyorlar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...