2 Mart 2014 Pazar

Bitti... Bitti... {17}

 
 
 
Maşallah bu ara iyice boşladım burayı. Tembelliği üzerimden atacağım da yok, en azından "Bitti" yazısı yazayım da biraz hareketlensin blog.
 
Nivea Fresh Natural Deodorant: Favori deodorantım. Amerika'da Nivea deodorantların satışı olmadığı için birkaç şişe bavulumda getirmiştim. İyi ki de getirmişim.
 
CVS Tırnak Cilası Temizleyici: Ne yalan yazayım, CVS eczanelerinde aseton tarzı en ucuz ürün bu. Pek memnun değilim ama zaten ayda-yılda bir oje sürüyorum diye idare ediyorum. Yoksa önerdiğim bir ürün olduğu söylenemez.  
 
Clio Small Face BB Cream: Şurada tanıtım yazısı mevcut. Şu dönem pek bb krem kullanmıyorum, geri dönüş yapsam da daha denenecek bir sürü ürün olduğu için bir daha sıra gelir mi bilmiyorum.
  
UniqOne Saç Bakım Spreyi: Bağımlısı olduğum ürünlerden birisi daha. Hatta şurada da yorumum mevcut. Siz de alıp kullanın derim. Türkiye piyasasındaki birçok saç bakım ürününden daha iyi.
 
Earth Science Göz Makyaj Temizleyicisi: Bu da yine çok sevdiğim şişesi daha bitmeden yenisini ısmarladığım bir ürün. Şurada da ayrıntılı yazısını yazmıştım. Fırsatınız varsa, alın, kullanın.
 
The Body Shop Çikolatalı Vücut Losyonu. Bu serinin yorumunu yazacaktım ben ya ama karıştı gitti. Neyse çikolata sevmeyen kadın yoktur herhalde hem de kokusunu. Kimisine bu serinin ürünleri ağır gelse de ben çok sevdim ve düzenli kullanmaya çalışıyorum. 
 
The Face Shop Pirinç Özlü Temizleme Maskesi: Ebay'den alışveriş yaptığım bir satıcı hediye göndermişti bu ürünü ama pek benim cilt tipime uyduğunu söyleyemem. Güzel temizliyor ona lafım yok ama ben sonrasında yüzümde yanma hissettim. Yağlı cilde sahip olanlar deneyebilir ama kuru cildi olanlar uzak dursun bence.
 
Mamonde Total Solution BB Balm: Bu ürünü de bitireli uzun zaman oldu ancak dolabımda öylece duruyordu. Diğer ürünlere yaptığım gibi yorumumu ayrıyeten yazayım dedim ancak pek beğenmediğim bir ürün olduğu için vazgeçip bitti yazılarına koymak istedim. Bazı bloggerlar rengine çok koyu falan demiş ama tam tersi açık ve ciltle hiçbir şekilde bütünleşmiyor. Üstelik ben de kaşıntıya sebep oldu. Açıkçası tavsiye etmiyorum. 
 
Missha 4D Rimel: Bu maskaraya verilen paraya acırım yeminle. Geçen sene Koreli arkadaşımın kız kardeşi Amerika'ya gelirken getirmişti. Fiyatı ucuz ancak 4D gibi bir özelliğini göremedim ben. Üstelik sürekli tazelemeniz gerekiyor. Dolgunluk mu? Yok öyle bir şey.
 
Skin Food Somon Özlü Kapatıcı: İşte benim aylardır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir ürün daha... Yakında yazısı gelecek. O yüzden beklemede kalın.
 
 Sizlere çok güzel bir hafta dilerim. Görüşmek üzere...
 
 
 
 

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...