15 Temmuz 2011 Cuma

Dalan d'Olive Şampuan ve Saç Kremi


Bir süredir Dalan şampuan ve saç kremini kullandığımı söylemiştim. Bu seri aslında "Kuru ve Yıpranmış Saçlara" yönelik... Benim saçlarımın dipleri yağlı, tam tersine uçları çok kuru... Bu nedenle çok çabuk kırılıyor ve cansız bir görüntü ortaya çıkıyor. Üstelik ince telli de olunca işin içinden çıkamıyorsunuz.

Her iki ürününde kokusu hoş... İnsanı rahatsız etmiyor. Zeytinyağı içeren birçok ürünün ağır bir kokusu olur. Bu ürünlerde o sorunu yaşamıyorsunuz. Özellikle saç kremini çok beğendim. Benim saç kreminde aradığım ilk özellik saçlarımın kolay taranmasını sağlamasıdır. Bu ürünü kullandığım zaman saçlarımın çok çabuk açıldığını fark ettim. Saçları banyodan sonra zor açılanlara tavsiye edebilirim.  

Ben zeytinyağı içerdiği için saçlarıma iyi geleceğini düşünmüştüm. Saçlarımı besledi, uçlarının eskisi kadar çabuk kırılmadığını fark ettim. Ancak saç diplerim zaten yağlı bir yapıya sahip olduğu için bu seri daha da fazla yağlı görünmesine sebep oldu. O yüzden bir dönem bu seriyi bir dönem de şurada bahsettiğim seriyi kullanmaya karar verdim. Dalan'ın ürünlerini bitirdim, şu sıra diğer ürünleri kullanıyorum.

Bu seriyi marketlerde rahatça bulabilirsiniz. Eğer saç dipleriniz de uçları kadar kuruysa kullanmanızı tavsiye ederim. Yağlı saçlar için pek uygun bir seri değil... Umarım Dalan her türlü saça yönelik ürünlerin çeşitliliğini artırır.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...