7 Ağustos 2011 Pazar

Amway Ürünleri



Amway markasını daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Ben iş yerindeki bir arkadaş sayesinde haberdar oldum. Hayır, kendisi satış temsilcisi değildi, o da bir komşusu sayesinde tanışmış ve kullandığı ürünlerden inanılmaz memnun kaldığını söyledi. Eh, o bunu söyler de ben durur muyum? Araştırmacı kişliğim sağ olsun, hemen birkaç parça ihtiyacım olan üründen sipariş verdim.

Amway bir Amerikan firması... 80'den fazla ülkede ürünleri satılıyor ve 50. yılını doldurmuş. Temizlik ürünlerinden, cilt bakım ürünlerine, kozmetiğe kadar ürün çeşitliliği mevcut... Ben şahsen kozmetik ürünlerini katalogtan incelediğim kadarıyla pek yeterli görmedim. Ön yargılı olabilirim ama hem deneme fırsatım yoktu hem de renk çeşitliliği fazla değildi. O yüzden kendime sadece duş jeli aldım. Diğerlerinin de kullanacaklarından emin olduğum için yedek şişede 1000ml olanı da almayı unutmadım. Üstelik bu şekilde çok hesaplı oluyor. Kokusuna ise bayıldım.

Diğer ürünler ise annemin uzmanlık alanına giriyor. Fırın temizleyici ve genel temizlik ürününü kendisi için aldım. Genel temizliği resimde gördüğünüz püskürtmeli kaba suyla karıştırıp, seyreltiyor, ondan sonra kullanıyormuşsunuz. (Annemin boncuklu örtülerini de görmüş oldunuz.) Yer, mobilya, camlar her türlü eşyanın temizliğinde kullanılabiliyor. Fırın temizleyicisi ise metal yüzeylerde(ocak, davlumbaz v.s.) harikalar yaratıyormuş. Yağ lekelerinde etkili olduğunu okumuştum.  

Eğer Amway markasını merak ediyorsanız şuradan sitesini inceleyebilirsiniz.

Peki siz Amway ürünlerinden ya da bu tarz elden satılan marka ürünlerinden daha önce hiç kullandınız mı?

2 yorum:

  1. amwayin hemen hemen her ürünü mevcut bizde..ayrıca bakmayın makyaj malzemesinin az olduğuna az ama özdür.bi çok ünlü markayla karşılaştırsak önde bile olur..mac nars gibi..temizlik ürünleri arasında mobilya temizleme spreyi var bizde yedekleri bile vardır kesnlikle tavsiyemdir:)eda..

    YanıtlaSil
  2. Fırın temizleyicisini bizzat denedim Eda ve evdeki fırın şu an mis gibi... Ancak makyaj malzemelerini kullanmadan bir yorum yapamam.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...