9 Ağustos 2011 Salı

OPI: Nice Stems! Collection I Lily Love You


Herkese merhaba... Ne zamandır kozmetik ürünlerinden bahsetmiyordum. Bunda, Project 10 Pan'ın da etkisi vardı elbette... Hazır bu kadar ara vermişken farklı bir şeyle dönmek istedim.

Opi'nin Nice Stems koleksiyonu çıkalı bayağı olmuştu. Tanıtımını buradan duyurmuş ve I Lily Love You'u istediğimi söylemiştim. Ne yazık ki alışveriş yasağı nedeniyle alamıyordum. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım sesimi duymuş olmalı ki bunu gelirken bana hediye almış. Nasıl sevindim anlatamam. Üstelik bana eğer istersem ürünlerin gönderilmesi için kendi adresini vermemi, Türkiye'ye geldiği belli dönemlerde siparişlerimi getirebileceğini söyledi. Eh bu fırsat kaçmaz. Çok yüklenmeyeceğim tabi ki...


Gelelim ürüne; aslında şişesinin dışından çok güzel bir renk gibi duruyor ancak tırnakta kendini pek belli ettiğini söyleyemem. İçinde simlerin dışında, cam parçaları gibi olanlarda mevcut. Çok hafif, jelimsi bir pembe... Bence bunu alıp başka bir ojenin üzerine sürmek daha mantıklı... Zaten koleksiyon onun üzerine hazırlanmış gibi. Diğer üç renk bu renkle çok uyumlu.

Ben aceleden 2 kat sürdüm. Ancak 4 katta sürseniz tırnak çizginizi çok zor kapatırsınız. Base ya da top coat yok. Tırnak etlerime dikkat etmeyin, manikür zamanı geldi farkındayım. Zaten çekiştirip durmaktan manikür de dayanmıyor ya neyse... Kurutucu kullanmadığım halde hemen kurudu.


Son olarak bendeki diğer bir Opi ojeyle fotoğrafını çektim. Bence Teenage Dream bunun yanında efsane olarak kalır. Koleksiyondaki diğer renkleri ve kombinasyonları görmek için Beauty Junkies Unite'e zıplıyoruz. 

Eğer siz de alışveriş yasağı nedeniyle bu ürünleri alamıyorsanız, yurtdışında yaşayan ya da sürekli giden bir arkadaş ya da akrabanızdan rica edebilirsiniz. Toplu olarak, tek seferde alırsanız sanırım sizi kırmazlar ya da adres bilgilerini sizinle paylaşabilirler. Sanırım yaparlar bilmiyorum. Ben olsam yapardım çünkü...  

Peki siz I Lily Love You'u beğendiniz mi?

2 yorum:

  1. Şişesinde çok güzel görünüyor ama tırnakta tek başına ı ıh...

    YanıtlaSil
  2. Ben bu ojeye kısaca şişede durduğu gibi durmuyor diyorum...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...