8 Aralık 2011 Perşembe

Victoria's Secret: Radiant Face Trio ve Very Sexy Lipstick


Taaa ne zaman resimlerini çektiğim ancak bir türlü yayınlamaya fırsat bulamadığım bir post bu... Hazır yavaş yavaş bloguma da dönmüşken aradan çıkarayım dedim. Bu ürünleri Gittigidiyor'dan almıştım. Şimdi de Victoria's Secret ürünleri getirten satıcılara sorup size getirmelerini rica edebilirsiniz.


Bir arkadaşıma bu ürünün resmini gösterdiğimde verdiği tepki aynen şuydu: "Kızım ben onu milletin içinde çıkartamam. Utanırım zira..." demişti. Gerçekten de öyle... Ben utanmaktan değil de pek sevimli buldum. Gerçi bu ürünü çantamda taşıdığımı söyleyemem. Nedenine gelirsek:


Radiant Face Trio'yu kullanmadan önce sadece aydınlatıcı olarak değil de, allık olarak da kullanacağımı düşünmüştüm ancak beni yanıttı. Kendisi benim cilt tonuma sahip kişiler için sadece aydınlatıcı olarak kullanılabilecek bir ürün zira... Eğer çok açık bir tene sahipseniz, yumuşak bir allık olarak kendini gösterebilir. Bende ki renk Love Glow... Bu serinin leopar desenleri de çıkmış. Ancak Türkiye'de bulmak biraz zor.


Aydınlatıcı üründen, çok benim beğendiğim ruj oldu. Hem kutusu, hem üzerindeki desenler, hem de rengi ve yapısıyla gönlümü kazandı diyebilirim. Bendeki rengin adı Temptress... Koyu bir kırmızı, hatta biraz bordoya kaçıyor bile diyebilirim. Sürümü yumuşacık, ayrıca kalıcı da... Ben aşağıdaki fotoda gelişigüzel sürüp, fazlalığı peçeteyle aldım. Yoksa tenimdeki gibi yarı parlak bir görünüm veriyor. Zaten kırmızı rujlarla karşılaştığım en büyük sorun olan taşırma problemini yine yaşamışım. Hey hat!

Ben kendi adıma bu iki üründen de memnun kaldım. Peki, sizin Victoria's Secret ürünleriyle aranız nasıl?

3 yorum:

  1. radiant face trio'nun leopar desenlisi de bende var ama ürünü nedense ne aydınlatıcı ne de allık olarak kullanabiliyorum.Aldım ama ölece kaldı :(

    YanıtlaSil
  2. Radiant Face Trio biraz fazla dağılıyor etrafa. Ben o yüzden ıslak kullanmayı tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. radiant face trio nerde satılıyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...