22 Ocak 2012 Pazar

Nivea: Aklın Başına Ne Zaman Gelecek Acaba?

Küçükken, annemin çantasında taşımak için aldığı tüpteki Arko kremin aksine ben zorla Nivea'nın küçük kutudaki kremlerinden aldırmaya uğraşırdım. Ne yazık ki şimdi aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim. Zira resimdekiler dışında Nivea'ya ait tek ürünüm yok.

Nivea, makyaj ürünlerini piyasadan kaldıralı yaklaşık altı ay oldu. Ben de beğendiğim ürünlerinden olan ruj ve parlatıcılarından almıştım ama çoğunu arkadaşlarıma hediye ettiğim için elimde kala kala ancak resimdeki üç ürün kaldı.

İtiraf ediyorum; bugüne kadar Nivea'dan kullandığım cilt bakım ürünlerinin hiçbirinden memnun kalmadım. Bütün ürünlerini kullandım diyemem ama kullandıklarım için durum bundan ibaret. O yüzden Nivea cilt bakım ürünleri benim için listenin ancak sonunda yer bulabilir.


Nivea yetkileri -yazımı okuma fırsatınız olur mu bilmem ama okursanız, hoşunuza gitmese de kulak verin- neden makyaj malzemelerini kaldırdığınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Çünkü bir yerde cilt bakım ürünlerine ağırlık vermek istediğiniz için bu tarz bir girişimde bulunduğunuzu okumuştum. Zira makyaj malzemelerinizden çok daha memnun bir insandım şahsen...

Bunlar üretimden kalksa da sizlerle paylaşmak istedim. Belki Nivea hatasını anlar da geri adım atar. Eh, atmasa da benim için büyük bir kayıp değil. Piyasa da yerini dolduracak markalar olduğunu biliyorum ne de olsa.


Üç ürününde kendine göre güzel yanları var. Color Passion'ı bir ara sürekli çantamda taşıyordum. Tam bir sür çık rengi... Üstelik nemlendirmesi çok iyi... Pure Naturel'ı sürdüğümde pütürlü gibi bir durum sezsem de rengini beğendiğim ve doğal olduğu için seviyordum. Volume Shine ise adının hakkını veren bir ürün... Çok yapış yapış değil ve tadı da gayet güzel...

Peki, siz Nivea'nın bu politikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Nivea ürünlerinden özledikleriniz var mı?

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...