9 Ocak 2012 Pazartesi

Bitti... Bitti... {6}


Bir bitti yazısı daha... Geçen gün banyodaki rafları karıştırırken dibinde azıcık azıcık kalmış ürünlerimi artık ayıklayıp çöpe atayım dedim. Çoğu saç bakım ürünleri ama arada bir-iki tane çekmecemde unuttuklarım da var. Bakalım neler bitirmişim?

Natur Vital Yağlı Saçlar İçin Şampuan ve Saç Kremi: Bu şampuan ve saç kreminden şurada bahsetmiştim. Şampuan benim için vazgeçilmezlerden birisi oldu. Saç kremi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu kremi bitirmek için saç diplerimin çok çabuk yağlanmasını sağlayan başka bir saç kremiyle karıştırıp kullandım. Sonuç beklediğime değdi.

Dalan Zeytinyağlı Saç Kremi: Bu üründen de şurada bahsettim. Saçlarımın çok kuruduğu dönemlerde ara sıra kullanabilirim.

John Frieda Sheer Blonde Şampuan: Bu seri aslında boyalı saçlara daha uygun. Bu ürünü neden aldığımı bilmiyorum. Yazın sonu almıştım sanırım. Benim yazın saçlarımın rengi bir-iki ton daha açılır. Zaten normalde de saçlarımı tek bir renk olarak tanımlamak imkansız. Çünkü arada bronz ve yazın rengin açılmasıyla küllü sarıya kaçan renkler oluşuyor. Saçım boya falan da değil ama bilmiyorum bendeki saç da bir garip. Sanırım o dönemde bir denemek için almışım. Renk için bir şey söyleyemem ama saçları çok güzel yumuşatıyor. Saçlarını boyatanlara tavsiye edebilirim.

Natur Vital Onarıcı Saç Bakım Kremi: Bu seriyi de seviyorum. Saçlarımın çok kolay taranmasını sağlıyor. Daha iyisini bulana kadar devam...

Flormar Perfect CoverageLikit Göz Altı Kapatıcısı: Bunu uzun süre önce bitirmişim ama çekmecemin dibinden bir yerden bulup çıkardım. Likit yapısı nedeniyle tercih sebebim olduysa da bana sanki olması gerekenden biraz cıvık gibi geldi. Üstelik göz altlarınız benimki gibi sorunluysa tek başına pek bir işe yarayacağını söyleyemem. Tek iyi yanı çok ince yapılı olması...  

Elf Jel Eyeliner: Bu ürünü sevemedim. Zaten bitmiş de değil ama ben onu çoktan çöpe gönderdim. Çünkü jel yapıda olması gerekiyordu ama bana çıka çıka katı, sert yapıda bir eyeliner çıktı. 

Diadermine Nemlendirici Temizleme Köpüğü: Uygun fiyatlı köpük temizleyicilerden hoşlananlara tavsiye edebilirim. Makyajınızı çıkarmakta çok etkili olduğu söylenemez ama cildi yumuşattığını fark ettim ben. Denemek isteyenler marketlerde bulabilir.

Peki siz yeni yılda ilk hangi ürününüzü bitirdiğiniz?


6 yorum:

  1. dolive el kremini öneririm..

    sevgiler.. çekiilişime beklerim..

    http://betirella.blogspot.com/2012/01/benimm-cekilisimmm.html

    YanıtlaSil
  2. Dalan'ın el kremini kullandım ama kabı çok dandik yav. Alttan hemen pırtladı. Neyse ki çantama dağılmadan kurtarmıştım. Çekilişin şimdiden hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. dalan el ve vucut kremlerinin kokularına bayılıyorum boy boy miniginden kocamanına kadar almıştım

    YanıtlaSil
  4. yaglanma problemi yasayan biri olarak
    bu sampuanı alıcam en kısa zamanda ve sana bol bol dua edicem insallah

    YanıtlaSil
  5. Kova Kadınıyım Ben saç kremiyle birlikte kullan. Daha etkili olur. Eğer saç kremi saçına iyi gelmezse o zaman değiştirebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. tamam dikkate alıcam bu bilgiyi.
    kremler cok yaglandırıyo diye kullanmaya korkuyorum ama iyi bir seçim yaparsam sorun olmaz sanırım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...