19 Şubat 2011 Cumartesi

Nihan'ın Watsons Alışverişi

Bu ara telefonumu garantiye gönderdiğim için kullandığım ürünler hakkında yazılarım azaldı. Ancak sevgili arkadaşım Nihan yaptığı Watsons alışverişini, resimleri ve açıklamalarıyla birlikte bana gönderdi. Nasıl sevindim anlatamam. Blogumun boş kalması beni biraz delirtiyor da... Neyse gelelim Nihan'ın cicilerine...


Tabii ki benim favorim rujlardan başlayalım. Nihan bronz tenli olduğu için Maybeline'in Water Shine Gloss serisinden Mauve Star 13/260'ı tercih etmiş. Rujun rengi kahve-pembe arasında bir renk... Özellikle yazın çok yakışacak bir renk olduğunu düşünüyorum. Nihan'ın ruja aşık olma nedeni de kokusuymuş. Kendisi bana tofita gibi koktuğunu söyledi. Hemen gidip ben de denemeliyim.  


Superdeug Arındırıcı Yüz Maskesi/çilek 10 ml... Tek kullanımlık olan bu maskeyi daha öncede kullandığından bahsetmişti bana Nihan ve kesinlikle tavsiye edeceği bir ürünmüş. Ben daha denemeye fırsat bulamadım. Görevli bayanın Nihan'a söylediğine göre her cilt tipine uyuyormuş.  Ürünün üzerinde yazan açıklaması ise şöyle: Ölü deri hücrelerinden arının ve tazelenin! Gerçek çilek özleri ve tohumları ile hazırlanmış meyve aromalı bu maske gözenekleri arındırır, cildinizi parlatır ve cildinizdeki kiri ve kalıntıları uzaklaştırır. dermatolojik olarak test edilmiştir.


Son olarak Alix Avien French Set, bu setin 3 renk seçeneği var. Nihan 61/63/118 renk seçeneklerinden 63'ü hafif pembeye kaçan bir rengi tercih etmiş. Ben rujuna uyarak böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Diğer iki oje de zaten birisi 60 numaralı kireç beyazı. diğeri ise 00 numaralı parlatıcı olanı...

Son olarak fiyatlarına gelecek olursak Maybelline gloss 10, tek kullanımlık maske 2.5, french set ise 6.5 TL'ye mal olmuş Nihan'a... Bence gayet ekonomik ve bir o kadar da güzel bir alışveriş olmuş. Güle güle kullansın diyorum. Aldıklarını bizimle paylaştığın için tekrar teşekkürler...

Eğer siz de kullandığınız ürünler, okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz dizi ya da filmler hakkındaki görüşerinizi bizimle paylaşmak isterseniz perikanali@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

3 yorum:

  1. maybelline ruj hakkında ne düşünüyorsun ? bende yeni ruj alcam da :)

    YanıtlaSil
  2. Ne demek arkadaşım sen iste ben sana her aldığımın fotosunu çeker gönderirim :))

    Bu arada Gök benim en çok sevdiğim ruj maybelline watershine :) özellikle kokusu mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca çok ta kalıcı ;)

    YanıtlaSil
  3. Gök; Maybelline'in rujları koku olarak en beğendiğim rujlardır. Eğer Loreal'in rujlarını seviyorsan Maybelline'i de seversin. Çünkü Loreal'in yan markasıdır. ÜStelik fiyatları Loreal'e göre daha uygundur. Kampanyaları da fazla olur. Ancak çıkardıkları serileri sürekli değiştirdikleri için aynı rengi bir süre sonra bulman biraz zorlaşıyor. O yüzden hayal kırıklığına uğrama ihtimalin çok yüksek. Kalıcılıkları da orta seviye de... Bir-iki saate yenilemen gerekiyor.

    Nihan; çok sağol canımcım. Yenilerini bekliyorum ona göre... :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...