16 Aralık 2010 Perşembe

Elf Cosmetics




Elf Cosmetic sitesinin tanıtımını yapma zamanı geldi sanırım. Elf bildiğimiz eyes, lips, face üçlüsü... Elf sitesi özellikle Amerika'da indirim günlerinde $1'a kadar düşen ürünleriyle tanınan bir marka. Ancak bu sitenin (http://www.eyeslipsface.com/ ) sadece Amerika ve Kanada'ya gönderimi mevcut. Eh peki Türk kozmatik severler bu ürünlerden nasıl yararlanacak?

Bunun için http://www.eyeslipsface.co.uk/ sitesine giriyoruz. Burası İngiliz kökenli firması... Ancak fiyatlar diğer site kadar düşük değil. Üye olup indirim günlerinden haberdar olmanız en akıllıca olan şey. Ürünlerinizi yaklaşık £2.95'a Türkiye'ye getirttirebiliyorsunuz. Bazı özel günlerde -mesela sitesin yaş günleri, ulusal tatiller gibi- sitenin ücretsiz gönderimi var. Özel kodları alış-veriş sırasında kutucuğa giriyorsunuz böylece kargo bedelinden kurtuluyorsunuz.

Belki Amerika kökenli siteyle fiyat farkı çok görünebilir ancak Türkiye'deki kozmetik fiyatları düşünülünce ve kargo eklendiğinde bile buradaki ürünlere çok ucuza sahip olabilirsiniz.

Strawberry'den daha yeni alışveriş yapıp bu aylık kozmetik kotamı doldurduğum için Elf siparişlerimi biraz ertelemek zorunda kaldım. Alış-veriş yapmadan şimdilik bir yargıda bulunmak pek doğru olmaz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...