22 Aralık 2010 Çarşamba

Golden Rose 11 | Kahve-Pembe

Şunu baştan söylemeliyim ben ojeye servet yatıranlardan değilim. Bugune kadar aldığım en pahalı ojeye 5 tl vermiştim o da Oriflame'in siyaha yakın bordo rengiydi. Sonuçta elleri sudan çıkmayan, üstelik sürdüğü ojelerin renklerinden 2 günde sıkılan biri olarak ojeye para yatırmak bana pek mantıklı gelmiyor.  Ayrıca oje uzmanı olduğumu da söylemiyorum.

Bu sene Chanel'ın çıkardığı bu kahvenin çok sükse yapacağı söylenmişti ama ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Bana göre bordo-siyah ojesinin yakınından bile geçemedi. Ancak bu ojenin özellikle bronz tenlerde çok hoş durduğunu söyleyebilirim.


Dün akşam kuaförde oje beğenirken çok tatlı bir renk buldum. Kahve desem kahve değil, pembe desem pembe değil, krem desem krem değil. Üçünün arası bir renk diyelim. Çok beğendim ve hemen denedim. Ojenin markası Golden Rose numarası da 11... İşin açıkçası dün alışverişte baktığım onca Golden Rose ojesinin içinde bu rengi bulamadım.



Benim tırnaklarımdaki ojenin kutusu kareydi. Golden Rose'un klasik şişelerinden değildi. Ancak sitede baktığım renk tırnaklarımdakiyle uyuşuyor.


Eğer bu rengi beğendiyseniz ya da başka renklere bakmak isterseniz şuradan siteye girebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Chanel'in rengine bittim diyebilirim :)
    Ve kesinlikle benim ellerime daha bi yakışır bu :D:P
    Bu arada fiyat konusunda da bizi bilgilendirebilir misin? ;)

    YanıtlaSil
  2. Eğer Chanel marka arıyorsan internetten bulduğum en düşük fiyatı 52 TL...

    Ancak onun yerine Flarmor 413'ü önerebilirim. Renk tonu tam tutmasa da idare edebilirsin. Özellikle de yazları süper olur. :D

    YanıtlaSil
  3. Özel olarak şu markayı arıyorum diyemem ama rengi görünce aşık oldum :D
    İkisinede mağazada bakmak lazım yakın renklerse flarmor da olur neden olmasın :)
    tavsiyeler çok güzel bu arada...tebrikler...teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  4. Uygun fiyatlı bir şeyler arıyorsan tabi ki Flormar Golden Rose'un avmlerdeki standlarına bakabilirsin. Alix Avien'den seçtiğim bir renk var. Onu da yakında burada yayınlarım. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...