4 Ekim 2011 Salı

Lilyth: 5-Piece Makeup Brush Set


Bu fırça setini Cosme-de'den, kozmetik alışverişi yasaklanmadan evvel almıştım. Gerçi şimdi de sipariş verseniz geleceğini düşünüyorum. Eğer gümrüğe takılıp, paketi açmak için sizi çağırsalar da içinden fırçalar çıkınca ürününüzü teslim alırsınız. Ancak Cosme-de her siparişle birlikte hediye ürün gönderdiği için, o ürünler sorun oluşturabilir.

Nette ne yazık ki fırça seti hakkında iyi bir bilgi bulamadım. Ürünün Cosme-de'deki sayfasında bir Türk'ün yorumu "Bu fırça setini almaktan çekinmeyin." şeklindeydi. Ben de buna güvenerek aldım desem yeridir. Son olarak bu setin ekolojik dengeye zarar vermeyen malzemeden üretileni de yapılmış. İsterseniz Cosme-de'den aratıp bulabilirsiniz.


Size şurada yanımda taşıdığım makyaj çantamı göstermiştim. Ancak asıl işi bu fırça seti yapıyor. Sentetik malzemeden iki katmanlı bir çantası var ve içinden 5 tane küçük boy fırça çıkıyor. Ben fermuarlı küçük bölümü genelde Mehron süngerimi ya da dudak nemlendiricimi koymak için kullanıyorum.

İçinden çıkan fırçalar ise şöyle:
  • 1 x Powder Brush 12cm
  • 1 x Angled Blush Brush 11cm
  • 1 x Eyeshadow Brush 11.5cm
  • 1 x Concealer Brush 9.5cm
  • 1 x Lip Brush 10cm


Fırçanın kılları sentetik malzemeden üretilmiş ancak buna rağmen yumuşak bir yapısı var. Bana Ecotoolsun fırçalarını anımsatıyor. Haftada bir yıkıyorum, buna rağmen ne bir dökülme oldu ne de bozulma... Çantası da kullanım kolaylığı sağlıyor zaten.

Açık konuşmak gerekirse kapatıcı ve far fırçasını pek kullanmıyorum. Dışarıda makyaj yapmak zorunda kaldığımda, farlarla vakit kaybetmediğimi zaten söylemiştim. Kapatıcıyı da Mehron süngerimle uyguluyorum. Benim asıl sevdiğim pudra ve allık fırçası... Allık fırçası açılı olduğu için kontör fırçası olarak da kullanma şansınız var.

Peki, siz çantanızda hangi fırça setini taşıyorsunuz? Önerileriniz var mı?



2 yorum:

  1. Tatlım bu fırçalardan memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
  2. Evet, sentetik malzemeden üretilmiş olsa da çok memnunum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...