15 Mayıs 2011 Pazar

Peri Kutusu: Priest ve Nikita

Peri Kutusu'na attığım dizi ve filmler giderek çoğalıyor. Umarım bu seçtiğim yapımları izlemiş ya da izliyor olursunuz. Çünkü konuları gerçekten ilgi çekici. Eğer yapımlar da bu kadar iyiyse kaçırılmaması gerekir derim. Seçtiğim iki yapımda da Maggie Q. rol alıyor. Bu kadını gerçekten merak ediyorum.



İlki yeni gösterime giren bir yapım... Kutsal Savaşçı insanlarla vampirler arasındaki savaşı konu alıyor. Yine mi vampirler diyebilirsiniz ama bu filmin geçtiği mekan biraz farklı.
Konu: TokyoPop'a ait bir çizgi romandan uyarlanacak olan western-korku karışımı filmin senaryosunu Cory Goodman yazdı... Yüzyıllar sonra tahrip olmuş bir dünyada geçen film insan ırkı ile vampirler arasındaki savaşı anlatacak... Filmde yeğeni vampirler tarafından kaçırılan bir papaz kiliseye karşı gelecek. Bettany filmde Vampirlere karşı mücadele eden Papaz 'ı, Maggie Q ise onun ekibindeki savaşçılardan birini canlandıracak...

 Suikastçi olarak yetiştirilip daha sonra onlara karşı mücadele eden hikayeleri konu alan filmleri hep sevmişimdir. Yıllar önce izlediğim "Ölüm Melekleri" gibi... Nikita da onlardan birisi...
Konu: Dizinin konusuna gelirsek: Nikita sorunlu bir genç kızken geçirdiği ölümcül bir olaydan gizli servis tarafından kurtarılır. Ajans ona hayatında ülkesine hizmet ederek kazanacağı ikinci bir şans vereceğini söyleyerek kandırır. Nikita’ya söylemedikleri şey ona casus-suikastçı olarak eğitim verdikleridir. Nikita en çok güvendiği insan tarafından ihanete uğramış ve hayalleri yıkılmıştır.
 
Resimler ve konu bilgisi Divxplanet'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...