23 Mayıs 2011 Pazartesi

Peri Kutusu: Secret Garden ve Personal Taste

Uzun zamandır Uzak Doğu yapımları izlemediğimin farkındayım. O yüzden bu ayrılığa bir son vermeye karar verdim. Bu nedenle Peri Kutusu'na Secret Garden ve Personal Taste'i ekledim. Bu arada Nikita'nın tüm sezonlarını bitirdim. Çok yakında dizi hakkında ayrıntılı yorumum gelecek...


Konu: Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır. Gil Ra IM, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür. Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler. Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara yemeleri için çikolata ikram eder. Ertesi gün ikili uyandıklarında, bedenlerinin yer değiştiğini görürler.



 
Konu: Yaşadığı iki kötü tecrübenin ardından 28'ine girmekte bir kadın olarak Kae-in (Ye-jin Son) artık en iyisinin bir eşcinsel erkekle beraberlik olduğunu düşünmeye başlamışken Jin-ho (Min-ho Lee) ile tanışır. Bazı tuhaf raslantılar ve yanlış anlamalar sonucu -ki bunların çoğu Jin-ho’nun hatasıdır- Kae-in onun bir eşcinsel olduğunu düşünür. Bunun tam istediği gibi mutlu bir tesadüf olduğuna inanan Kae-in onu oda arkadaşı olarak evine buyur edince Jin-ho kendi yarattığı bu yanlış anlama ağına düştüğünü fark eder.

3 yorum:

  1. Secret Garden fırtınalar estirse de ben çok sıkıcı buldum o diziyi. Personal Taste ise zaten sıradanın üstüne çıkamayan bir yapım.
    Benim önerim My Girlfriend is Gumihodur. Beğenmezsen gel suratıma tükür. Gerçi o diziyi beğenmezsen bende tükürebilirim :D

    YanıtlaSil
  2. Tavsiye için sağol Mavicim... Ben de pek sevemedim Secret Garden'ı belki onu bırakır başka bir diziye başlarım...

    YanıtlaSil
  3. Sakın sakın sakıınn, önargılı olmayın Secret Garden'a karşı.Şaka değil dizi 9. bölümden sonra patladı benim için de. Oraya kadarki bölümloerde zaman zaman ben de sıkıldım. Ama son bölümlerde, finalde her şey her şey harikaydı.
    Ben öyle sevdim ki diziyi, blogumda ona kocaman bir yer ayırdım, herkese tavsiye edebilirimm.
    Secret Garden'a bir şans daha verip yendien izlerseniz 10. bölümden sonra müptelası olacaksınız :)

    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/08/kore-dizisi-secret-garden.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...