28 Haziran 2011 Salı

Garnier Ambre Solaire: Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ SPF2


Geçen yaz aldığım bir ürün bu aslında ve kesinlikle bu yazda ekleyeceğim tatil sepetime. Tatil günlerimizin sayısı sınırlıysa mecburen bu tip ürünlere yöneliyoruz. Ben de geçen yaz mecburen bu ürünü kullanmıştım ve inanılmaz memnun kaldım. Gerçi şunu unutmamak gerek. Bu ürünle birlikte koruma faktörü yüksek bir ürün kullanmanız tavsiye ediliyor.

Ürünün açıklamasına gelirsek:

  2 faktör UVA/UVB koruması içerir. Ancak henüz bronzlaşmamış ciltlerin güneşlenirken yüksek güneş koruması ile birlikte kullanılması önerilir.
• Doğal bitkisel yağlardan oluşan içeriğiyle cildin kurumasını engeller
• Cilde esneklik, yumuşaklık ve parlaklık verir
• Yıllardır sevdiğiniz klasik, dayanılmaz koku..
• Kalıcı, çarpıcı bronzluk garantisi!


Bronzlaştırıcılar; Cildiniz güneşe alışmış ve / veya zaten bronzlaşmışsa

• Bronzlaştırıcı ürünlerimizi güneşe ilk çıktığınız günlerde kullanmanız önerilmez.
• Yağlarımız doğal bitkisel içerikleriyle cildin kurumasını engeller. Cilde esneklik, yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.


Garnier Ambre Solaire İle Güneşten Korunma

Garnier Ambre Solaire UVA ışınlarına karşı Octocrylene, UVA ve UVB ışınlarınına karşı patentli filtre sistemleri Mexoryl XL + SX 'e sahiptir. Bu filtre sistemleri fotostabilite özellikleriyle güneş yoğunlu ne kadar yüksek olursa olsun etkinliği korurlar. Kaktüs nütriflavonları sayesinde cildi uzun süreli nemlendirir, saf E vitamini ile güneşin yol açtığı cilt yaşlanmasına karşı korur.


Ben bu ürünü nasıl kullandım peki? Tatilin ilk iki günü bu ürünle birlikte SPF30 faktörlü güneş kremimi sürdüm. Çabuk bronzlaşan bir cildim olduğu için 2 gün bana yetti. Diğer günlerde sadece bu ürünü kullandım. Sonuç olarak 5 günde inanılmaz bir bronzluğa kavuştum.

 Sevdiğim yönlerinden diğeri ise kokusu... Zaten içerisinde hindistancevizi olduğu için ben resmen bayıldım bu ürüne... Piyasadaki birçok ürünün aksine yapış yapış bir his vermiyor. Alttaki resimde ürünün rengini görüyorsunuz. Ancak cildinize yedirdiğinizde koyuluktan eser kalmıyor. Canlı, parlak bir görünüm elde ediyorsunuz.  Cildinizde kuruluk gibi bir sorun yaşamıyorsunuz.

Ürün 200 ml... Ben resmen yağmalamış olsamda, kardeşiminde çantasına ne olur ne olmaz diye koymuştum bunu... Ama hala bitmedi... Çok bereketli bir ürün gerçekten. Bu sene tatile giderken yine alacağım bir ürün bu... Fiyatı da 20 TL civarında...

Peki siz bu tarz bir ürün kullanıyor musunuz? Tavsiyeleriniz neler?


10 yorum:

  1. Ben bu ürünü kullandım ve gerçekten söyledikleri kadar varmış dedim. bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim tatil dönüşü teşekkürlerimi iletip ikinci siparişi verdim burdan:)

    YanıtlaSil
  2. Bn bu urunu bu siteden qorup aldim yarin sabah denize qidicez aksam donucez zaten tenim bronzlasdi normal derece acaba aksama kadar surup quneslensem biraz daha bronzlasabilirmiyim fayda edermi yarsim isdiyorum :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer tenin benim ki buğday-esmer arası ise işe yarayacağını düşünüyorum. Benim ilk günden fark eder bronzluğum. Öyle olur umarım senin içinde...

      Sil
  3. Bn bu urunle 2 3 qun quneslensem acaba bacaklarim bronzlasirmi belimden usdu cok tatli bronz oldu bacaklarim acik kaldi daha solaryuma qirmek isdemiyorum offf bn nasil bronz olurum yaaa :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildinin tonunu bilmiyorum ama buğday tenli biri için 3 gün yeterli geliyor bana...

      Sil
  4. ben buğday tenınıde qecdım karardım baya ama ısdedıqım tona qelemedım ben bıraz daha yoqun bronzluk ısdıyorum :)) bırazz keyfını çıkarmak ısdıyorum bronzluqun hep beyaz tenlıydım ıns olurum tskler verdıqın cvplar ıcın :)

    YanıtlaSil
  5. beyaz tenliyim hiç bronzlaşmadım güneşe çıkınca direk kızarıyordum bu urunden aldım sadece yeterlimi yoksa başka bir ürün daha kullanmam gerekiyormu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar bu ürün kliksada 9.90 tl bilginize....

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünü mesela denize girmeden önce günes kreminin üstüne surucez bu işlemi denizde kaç kez tekrarlamak gerekir ?

    YanıtlaSil
  8. Bu ürünü mesela denize girmeden önce güneş kremini üstüne surecez denizde bu işlemi tekrarlamak gerekir mi ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...