30 Mart 2012 Cuma

Bitti... Bitti...{9}



Bir bitti yazısı daha... Bu ay bayağı ürün bitirmişim. Malum kışı bitiriyoruz. Kremler, şampuanlar  da dayanmıyor bana.

{1} Oriflame Milk and Honey Gold Şampuan ve Saç Kremi: Şurada açıklaması var. Deneyecek çok şampuan ve saç kremi olduğu için, bu seriyi almam bir daha...

{2} Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Wash: Şurada bahsetmiştim. Beğendiğim bir ürün. Her banyoda kullandım. Alerji gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bir daha ulaşabilirsem alırım.

{3} Institut Arnaud Nemlendirici Yüz Kremi: Yazısı için tık! Yeni krem denemelerimden sıkılırsam alacağım bir ürün... Genel olarak seviyorum bu kremi. Fransız malı olması dışında negatif bir özelliği yok.

{4} SKIN79 Sea Weed Cooling Mask: Ayrıntılı yazısı... Beğendiğim bir üründü ama SKIN79'un diğer maskelerine öncelik tanıyacağım. O nedenle bu maskeyi bir daha almam.

{5} Oriflame Lipspa Therapy: Çok sevdiğim bir üründü. Yazısı burada! Bir daha kesinlikle alırım tabi ulaşabilirsem. Çünkü her katalogda çıkmıyor bu ürün.

{6} Innova Gel Contour Plus: Yazısı için tık! Üçüncü tüpü bitirdim, memnun kaldığım bir üründü taki son tüpe kadar. Sanırım yapısını değiştirmişler. Önceki tüpler gibi bir etkisi olmadı. Üstelik gözlerim

{7} Pantene Doğal Sentez Yoğun Onarıcı Saç Maskesi: Bir süre önce bu ürüne başladığımdan bahsetmiştim. Yazısını da buraya yazayım bari... Ürünü haftada iki kere kullandım. Saçlarımın kolay taranmasını sağladı. İpeksi bir his verdi. Besleme konusunda birkaç kutu bitirmeden olumlu bir yorum yapamam ama başlangıç olarak izlenimlerim olumlu... Hoş bir kokusu var ve uygun fiyatlı... Büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Yeni ürünler denemek için buna ara vereceğim.

{8} Kitoko Hacim Verici Şampuan: Bir önceki yazımda bahsetmiştim zaten. Çok beğendiğim bir ürün ama hem ulaşılması zor hem de bir şampuana göre pahalı... Şu ara Natur Vital'e geri döndüm. O nedenle almayacağım bir ürün ama kesinlikle tavsiye ederim.

{9} Oriflame Milk and Honey Banyo Köpüğü: Şurada yazısı var. Güzel bir ürün ama Amway'in duş jelini daha çok beğendim. Ona devam edeceğim.


Sizin, son bitirdiğiniz ürün ne? 



10 yorum:

  1. skin79 gibi kore markalarını nasıl alabiliyorsunuz bende almak istiyorum ama şuan imkansız gibi yasaktan dolayı

    YanıtlaSil
  2. Ben de Etude House abonesiyim. Skin79'un maskelerini çok övüyorlar.Ben de gül maskesini ve limonlu maskesini almak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. @yakamozum, ben de arkadaşım sayesinde alabiliyorum. Eğer yurt dışında yaşayan arkadaşın, akraban varsa onlara sipariş verdirebilirsin.

    @Aytül, ben de denemek istiyorum ama şu ara Oriflame'in maskelerine taktım.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim yakında arkadaşlarım koreye gidecekler onlara sipariş vereceğim missha bb krem bunun dışında bana ne tavsiye edersiniz karma cilt yapıp var kırışıklık yok bende bu arada kore kozmetik ürün fiyatlarına dair bilginiz var mı ben won olayını çözemedim çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Bir ürünü denemeden kesin bir şey söyleyemem. Sonuçta kozmetik işi göreceli bir kavram. Ben şimdilik kendi kullandıklarımdan ve arkadaşımın önerilerinden bahsedeyim. Sen yine de arkadaşlarına bir danış.

    Iope'nin ürünlerine bir bakmanı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla Kore'nin high-end markalarından birisi... Ürünleri genelde 30-40 dolar civarında. Pahalı biraz ama kesinlikle değiyor. Ben şu an kuru ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Missha'nın bb creamini kullanmadım, o nedenle bir yorum yapamam. Sadece şunu söyleyebilirim. Kore'de yaşayan arkadaşım Missha'ya kadar çok iyi markalar ve bb creamler olduğunu söylemişti. Yine de sen bilirsin. Skin79'un bb creamini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ayrıca Clio'nun bb creami çok iyiymiş. Ben kullanmadım ama arkadaşım önermişti. Bb creamim bitsin clionun ürününü alacağım.

    Bildiğim kadarıyla 27000 won 28 dolara falan tekabül ediyor. Gerçi o günün kuruna göre hesaplama yapılır. Kesin bir şey söylemek mümkün değil. Şimdilik bunları söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama burda bitirdiğiniz maskeyi cidden çok merak ediyorum arkadaşıma sipariş vericem

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim. Bu maske uygun fiyatlı o nedenle alıp memnun kalmazsan da çok canın sıkılmaz.

    YanıtlaSil
  8. anladığım kadarıyla skin79 ürünlerini seviyorsun Peri )güneş kremi kullanıyorsan eğer bu markayı tavsiye ederim yapısı çok hoş.düzgün bir güneş kremi bulmak zor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Skin79 güzel bir marka... Orta karar... Güneş kremini sadece yazları kullanıyorum ama bir deneyeceğim. Teşekkürler bilgi için...

      Sil
  9. rica ederim Peri ^^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...