21 Eylül 2011 Çarşamba

Ebay'den Mehron Face Smoothie Sponge Alışverişi


Yasak başladığından beri hiç alışveriş yazısı yazmamışım. Yurt dışından alışverişin yasaklanmasıyla ilgili edindiğim son bilgileri de şu yazımda size iletmiştim. Eh bu paketim sağ salim elime ulaştığına göre bir şeyler yazabilirim diye düşündüm.

Ne zamandır birçoğumuzun bildiği beauty blenderdan almak istiyordum. Ancak Ebay'de bulduğum rakamlar bana çok saçma gelmişti. Ya fiyatı olduğundan çok yüksek göstermişler ya da kargoyu aşırı şişirmişler. Hal böyle olunca ben de alternatiflerine yöneldim. Sonia Kashuk'a ait sünger satan bir satıcı buldum ancak onun feedbacklerinde de sahte olduğuna dair iddialar okuyunca soğumuştum. Sonra tesadüf eseri Mehron'un bu ürününü buldum.


Mehron, daha çok sahne ya da profesyonel makyaj için ürünler üreten bir marka... Pink, Hilary Duff, Black Eyed Peas gibi ünlüler tarafından tercih ediliyor. Hal böyle olunca kötü değildir herhalde diye düşünüp sipariş vermiştim.

Ben ürünü splurge_studios_miami_usa adlı satıcıdan aldım. Zaten kendisi dışında başka kimsede yok bu ürün. Fiyatı da makul diyebilirim. İki süngere kargosu dahil 24 dolar ödedim.


Bu ürün hakkında net ortamında ne yazık ki düzgün bir yazı bulamadım. Sadece şurada beauty blender ile bir karşılaştırma yapılmış. eğer bir gün beauty blender ya da Sonia Kashuk edinirsem kesinlikle bir karşılaştırma yazısı yazacağım.

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Bende bir tecrubemi paylasmak istedim. US dışına shipping yapmayan alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilmeyi sağlayan VIAdress.com adlı bir site keşfettim. Benzerlerine gore hizmeti cok iyi, fiyatlari da. Size bir US adresi veriyor. Sonra da urunu size yolluyor. 15-20 gun beklemeniz gerekmiyor. Bir kac gunde elinize ulasiyor. Ebay alisverisleri icinde gecerli. Tavsiye ederim sizde bir inceleyin...

    YanıtlaSil
  2. mehron marka tum urunleri MakyajOdasinda bulabilirsiniz
    0212 293 27 52 adres: refiksaydam cd. roditi han no:43/3 sishane-beyoglu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...