9 Şubat 2012 Perşembe

2011 Favorileri {Makyaj, Saç ve Cilt Bakımı}


Şu yazımda sizlerle 2011 yılının sinema ve kitap bakımından akılda kalanlarını paylaşmıştım. Bu yazımda sırada makyaj ve cilt bakım ürünlerinde...

MAC MSF Refined&Gold Deposit: MSFlere zaten bayılıyorum. Harika ürünler... Bende birkaç tane daha var ama bunlar en sık kullandıklarım oldu. Özellikle Gold Deposit yaz aylarında cildime çok güzel aydınlık veriyordu.

L'oreal Voluminous Mascara: Bu mascarayı ilk defa bu sene denedim ve çok memnun kaldım. Benim gibi ince kirpiklere sahip olanlar için ucuza alınabilecek harika bir ürün...

Make Up For Ever Lift Concealer: Kapatıcı yönünden biraz takıntılı biriyim. Her zaman daha iyisini bulmak için çabalar dururum. Bu kapatıcı bu sene kullandıklarım içinde en iyisiydi. Gerçi benim ten rengime uygun bir ürün bulsam daha iyi olacak sanki...

Flormar Ultra Eyeliner: Flormar'dan daha önceden kullandığım kalemler itiraf etmek gerekirse berbattı. Onların aksine bu seriden memnun kaldım ben. Gerçi ucunu açma meselesi beni biraz kassa da bir şekilde anlaşmaya vardık.

Max Factor Creme Puff: Yaz aylarında yüzümde meydana gelen parlamayı -alın bölgesinde- bu ürünle dengelemeye çalıştım. Memnun da kaldım. Tek olarak da rahatlıkla kullanılabilir.


MAC Dazzleglass Love Alert & Date Night: MAC'in en sevdiğim ürünlerinden birisi bu seri... İki rengi de çok seviyorum. İçindeki parıltılar da beni rahatsız etmiyor.

Maybelline Color Sensational Rujlar: Bu sene ruj olarak en çok bu serinin ürünlerini kullandım. Hem uygun fiyatlı, hem de renk olarak seçenekleri mevcut. Gerçi Amerika'da çıkan serinin yanından bile geçemez ama olsun. 


DHC Cleansing Oil, Innova Göz Kremi, Institut Arnaud Yüz Kremi, Oriflame Tender Care, bu ürünlerin hepsinden tek tek bahsettim zaten. Sadece 3 tüp bitirdiğim göz kreminin son aldığım tüpü beni memnun etmedi. Sanırım yapısını değiştirmişler. Onun dışında bu ürünleri her şekilde kullanmaya devam edeceğim. Gerçi Arnaud Fransız markası ama ona da bir alternatif düşünebilirim.


Natur Vital Yağlı Saçlar İçin Şampuan ve Saç Kremi, Hair Cure Şampuan, bu ürünlerden de daha önce ayrıntılı bahsettim. Hair Cure şampuanı İstanbul'da yakın bir yerde bulamadım ama Natur Vital serisi hem doğal olması hem de yağlı saçlarıma iyi gelmesi açısından beni fazlasıyla memnun etti.


OPI Katy Perry Teenage Dream: Geçen sene çıkan ve sadece geçen yılın değil, kullandığım ojeler bakımından sahip olduğum en güzel renk bu. Bazen sadece bu ojeyi, bazen de başka ojelerin üzerine sürüp çıktım.  

Pastel #40: Bu ojenin resimleri şurada mevcut. Bu resimde neden rengi kırmızı gibi çıkmış acaba anlamadım. Çok güzel bir renk ve yaz-kış kullanılabilir.

Sizin saç, makyaj, cilt bakımı favorileriniz neydi?

2 yorum:

  1. ürünlerin çok güzel güle güle kullan:) oriflame tender care işe yarıyo mu bi ara almayı düşünmüştüm

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Hülya... Ben Tender Care'den çok memnunum. Hatta bir ara yorumlarımı yaqzmıştım. Bu kaçıncı kutum bilmiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...