18 Ocak 2011 Salı

Üç Yıldız Üç Makyaj


Carrei Underwood, göz makyajında altın rengini kullanmış. Böylelikle yeşil gözlerini ortaya çıkarmış. Siyah rimel yerine kahverengiyi tercih etmesi bence makyajı daha da yumuşatmış. Bu tarz makyajlar bana Nefertiti'yi hatırlatıyor. Resmen egzotizm kokuyor. Dudaklarda ise şeftali rengini tercih ederek makyajın sırıtmasını engellemiş. Böylelikle gözleri daha ön plana çıkarmış.


Kahverengi gözlü ünlümüz Jennifer Lopez, gözlerinde gümüş rengini tercih ederek zıtlık yaratmış. Rİmel olarak da siyahı tercih etmiş. Eyelinerı da sürmeyi unutmamış. Onun en sevdiğim özelliği elbette ki kendisiyle tanınmış ten rengine yakın seçtiği rujlar. Burada da pembe-kahve rujuna bayıldım.


Olivia Wilde, kedi ya da çekik gözlü makyaj denince akla gelen ilk isim sanırım. Burada da eyelinerla yaptığı kuyruk hemen dikkat çekiyor. Far olarak da siyah rengi tercih ederek mavi gözlerini belirginleştirmiş. Siyah rimeli de bol bol sürmeyi ihmal etmemiş. Dudaklar da yine doğal renkleri tercih eden yıldız gözlerini böylelikle daha da ön plana çıkarmış.

Özel gecelerin makyajı, bol rimel, zıt bir göz farı ve teninizle doğal uyum içerisindeki bir ruj... Daha ne olabilir ki?

Resimler: becomegorgeous

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...