14 Ocak 2011 Cuma

Head Over Heels


"Eğer bir gün modellerle yaşamak zorunda kalsanız nelerle karşılaşırsınız? "

Bir erkek için bu mükemmel bir fırsat olabilir ancak kendi halinde, vasat bir bayan için ne anlama geldiğini tahmin bile edemezsiniz.

Bu filmi aslında uzun zaman önce TRT ekranlarında izlemiştim. Ancak aralarda kaçırdığım bölümler olmuştu. Romantik-komedi film arayışımda birden aklıma geldi ve bir solukta izleyip bitirdim.

Tür: Komedi, Romantik
Vizyon Tarihi: 2001
Senaryo: John J. Strauss | Ed Decter | David Kidd
Müzik: Randy Edelman | Steve Porcaro
Görüntü Yönetmeni: Mark Plummer
Yapımcılar: Ed Decter | Julia Dray | Ira Shuman
 
Amanda, Rönesans eserleri alanında uzman genç bir bayandır ancak iş yaşamı ne kadar iyiyse aşk hayatı o kadar berbat gitmektedir. Çocuk yaşından, ergenlik dönemine çıktığı bütün erkek arkadaşları onu aldatmıştır. Son erkek arkadaşını da bir modelle kendi yatak odasında basınca artık her şeyi bırakıp önce yeni bir ev aramaya, sonra da işine adar.
 
Dört modelin paylaştığı bir eve yerleşen Amanda onlara uyum sağlamaya çalışırken başına daha da kötüsü gelir ve karşı apartmanda oturan Jim Watson adındaki bir modacıya fena halde abayı yakar. Modellerimiz ikilinin arasını yapmaya çalışırken bu esrarengiz modacının bir cinayet işlediğini düşünmektedirler. Bir yandan onun suçunu açığa çıkarmaya çalışırken bir yandan da Amanda ve Jim'in arasını düzeltmye çabalamaktadırlar. New York sokakları dört model ve bir sanat uzmanının koşuşturmacasına maruz kalacaktır.  
 
Başrollerinde Monica Potter'ın olduğu filmde "Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum"'dan tanıdığımız Freddie Prinze Jr. de var. Ancak  Monica Potter'ın bu filmde sergilediği performansı çok vasat buldum. Freddie ise her zaman ki gibi bu romantik komediyi kurtaran yıldızdı.
 
Vasat bir film olsa da romantik-komedi izlemek isteyenler için tavsiyem olacak bir film... En azından aralarda dram öğeleri sıkıştırılmamış.
 
Filmden birkaç sahne
 
 



 Ben de böyle bir ev istiyorum. Belki tavanları biraz daha alçak olabilir.


 Kim böyle bir giyinme odası istemez ki?


Elini kaldır ve hesap ödensin.


Sakın sormayın

Menapoz üçlümüz

 
En sevdiğim sahne
 



 
Mutlu Son
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...