16 Nisan 2011 Cumartesi

Vampirlerin Dayanılmaz Çekiciliği

Beyaz perde de çıktıkları anda kalbimizin güm güm atmasına sebep oldular. Dünya çapında milyonları kendilerine hayran bıraktılar. Ancak onlar gidip gönüllerini kendi insan sevgililerine kaptırdılar.


True Blood'un vampir-insan ikilisini oluşturan Anna Paquin ve Stephen Moyer'ın ilişkisi ortaya çıktı ve neredeyse ışık hızıyla geçen yaz evlendiler.


Twilight filminin başrol oyuncuları Kristen Steward ve Robert Pattinson'un çıktığını sağır sultan bile duymuştur. Hatta Robert, Kristen'e evlenme teklif etmiş, Kristen hamile kalmış gibi haberler okuduk. Asparagus mu? Bilinmiyor.


Tabii ki yine Twilight filminde gördüğüm ilk anda vurulduğum Jasper yani Jackson Rathbone da hem daha önceden arkadaşı olan ve filmde Alice adlı vampiri canlandıran Ashley Greene'le çıkmaya başlamıştı. Ancak ikili yollarını ayırdı. Yine de bu onların birlikte olduğu gerçeğini değiştirmez.


Nina ve Ian... Onların adı çok anıldı. Hala çıkıp çıkmadıklarını bilen yok. Bakalım aralarındaki kimya süper ama günlerin ne getireceği bilinmez.

Peki, onların insan izleyicileri bu konuda ne düşünüyor. Dedikodu kazanı kaynasın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...