18 Nisan 2011 Pazartesi

Yaşasın Kitap {Okuma} Çılgınlığı


Kitaplar... Özellikle de romanlar... Gördüğüm zaman delirdiğim, almaktan asla kaçınmayacağım birkaç şeyden biridir sanırım. Bazen gözüm dönüyor ve birkaç gün içinde kaç kitap aldığımın farkında bile olmuyorum.

Geçen gün Kadıköy ziyaretimde ilk yaptığım iş her zaman mutlaka uğradığım kitap pasajıydı. Önce, her zaman uğradığım, ne kadar kitap varsa didik didik edip karıştırdığım 2. el kitaplar satan dükkana girdim. Tavuk Suyuna Çorba Serisi'nin neredeyse tüm kitaplarını okuduğum halde ilk kitabı hala okumadığımı fark edip önce onu attım sepetime. Sonra da gözüme Alışverişkolik Serisi'nin 3. kitabı çarptı. İkinciyi hala okumadığım için 3. bulunsun en azından deyip onu da aldım.

Diğer iki kitap ne zamandır aklımda olan Gündüz Ölüsü serisine ait. Ne yazık ki seri kitaplar arasında çok zaman farkı olunca kitaplardaki bazı olayları unutuyorum ve sonraki kitaplarda aklım karışabiliyor. O yüzden, ne de olsa serinin 6. kitabı çıkıcak şimdi 2 kitabı alıp okuyayım diye düşündüm. Şu an Cadı Ölüsü'nü yarıladım bile. Yakında yorumlarımı yazarım.



Bu üstteki kitaplar ise İdefix'ten siparişim... İdefix siparişlerimde genelde gittiğim kitapçılarda arayıp bulamadığım kitapları alıyorum. Böylece hem aramak derdinden kurtuluyorum hem de siparişim 2 gün içerisinde elimde oluyor.

Bu siparişimde de daha önce bulamadığım Çöl Çiçeği ve Yumi bulunuyordu. Şimdi okunmak için beni bekliyorlar. Ayrıca yanında ücretsiz Sabit Fikir dergisini de göndermişler. Gerçekten güzel yazılar var. Tavsiye ederim.

Sizin de zaman zaman böyle çılgınlıklarınız oluyor mu peki? Yoksa ben mi git gide alışverişkolik oluyoru?   

3 yorum:

  1. ben kitap yurdu web sitesi delisiyim :) birde Taksim de Aslıhan pasajına gidiyorum. sürüsüyle kitap alıp çıkıyorum :) bu kadıköyde ki pasajı tarif edebilirmisin rica etsem :)

    YanıtlaSil
  2. Sokağın adını tam bilemiyorum ama pasaj balık satılan yerin bir alt sokağının sonunda... NT'nin tam karşısında... Girişte soldaki dükkanda ne ararsan bulursun. Üstelik indirimde yapıyorlar... :)

    YanıtlaSil
  3. Kitapkolik olmak gibisi var mı :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...