17 Eylül 2011 Cumartesi

Institut Arnaud Paris: Creme Hydra Absolu


Favori ürünlerimden birisi... Gerçi Arnaud'un kullandığım hangi ürününden memnun kalmadım ki, markaya haksızlık etmeyeyim şimdi.

Blogumdan az çok anladığınız kadarıyla cilt bakım markaları açısından Arnaud'u tek geçiyorum. Kuru bir cilde sahip olduğum için öyle her markanın ürünleri bana hitap etmiyor ne yazık ki... Mevsim değişikliklerinden ilk cildim nasibini alıyor. Özellikle banyodan sonra yanaklarımdaki gerilme beni deli ediyor. Bu ürünü birkaç sene önce kullanmıştım ancak sonra farklı markalara da şans vermek istemiştim. Tabi, tilkinin dönüp dolaşacağı yer hesabı ben de sonunda bu ürüne döndüm.


Ben bu ürünü Arnaud toniğimle birlikte kullanıyorum. Günde bir kez sürmem yeterli oluyor ki daha önce kullandığım birçok markanın kremini günde iki kez uygulardım. Krem 50 ml ve akışkanlığı normal diyebilirim. Losyon gibi değil... Kokusu da çiçeksi...  SPF 5 özelliği de mevcut... Tek eksik noktası sanırım kutunun kapağı... Plastik ve bana her an kırılacakmış gibi geliyor.

Tavsiye eder miyim? Kesinlikle bir şans vermelisiniz. Üstelik Arnaud'un satıldığı kozmetik dükkanlarında cilt bakım uzmanları da bulunuyor. Cilt tipinize göre size uygun ürünü tavsiye edeceklerdir.

Yalnız, sorun şu ki bu marka her yerde bulunmuyor. Dağıtıcı firma Yonca Kozmetik'ten görüştüğüm Alp Bey bana sadece belli yerlere ürün verdiklerini ve her kozmetikçiye bu markayı vermek istemediklerini belirtmişti. Yine de belki bu yazıyı okurlar ümidiyle yazıyorum. Lütfen bu markanın tanıtımını yapın...

Peki, siz daha önce Arnaud'un ürünlerini kullandınız mı? Düşünceleriniz neler?

12 yorum:

  1. annem sever bu markayı.bende temizleme sütünü onunla birlikte kullanıyorum arada.banada değeri bilinmeyen kaliteli markalardan biri olarak geliyor arnaud

    YanıtlaSil
  2. Benim de annem kendi yaşına uygun olanları kullanıyor ve çok memnun. Reklamı fazla yapılmadığı için ancak tavsiye üzerine kullananlar bilebilir kıymetini...

    YanıtlaSil
  3. annem bis annem bis oyyy türkk

    YanıtlaSil
  4. bende çok severek kullandım bu markanın temizleyicilerini ve nemlendiricisini. kesinlikle tavsiye ederim :)
    bloğuma beklerim :)
    everythingwithmeddy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Arnaud'un ampülünü kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Watsons mağazalarında satılıyordu ama 1-2 senedir hiç bir yerde bulamıyorum. Siz nerden alıyorsunuz acaba?





    YanıtlaSil
  6. Sevgili peri tv yöneticisi ve arnaud kullanıcıları ürünlerimiz hakkındaki bu güzel temenni ve yorumlarınıza çok teşekkürler yeniden formüle edilmiş ve yeni ürünlerle çok daha zengin ürün yelpazesine kavuşmuş olan ARNAUD ürünleri için size en yakın bayimizin bölgesi ve bayi adı için bana ulaşabilirsiniz YONCA KOZMETİK ALP GÜLEÇ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Alp Bey, ilginiz için teşekkürler... Yonca Kozmetik'in sitesi hala çalışma altındda acaba ne zaman hizmete girecek? Ayrıca umarım diğer Arnaud yazılarımı da okumuşsunuzdur. Çünkü markayı çok beğeniyorum ama bir-iki noktada şikayetlerim var. Umarım dikkate alınır.

      Sil
  7. Sayın peri tv yöneticisi öncelikle bu hitabımı mazur görün yakın zamanda isminizle birlikte hitap etmeyi umarım.Firma sitemiz ne zaman faliyete geçer bende bilmiyorum ama ürünlerimizle ilgili tüm yazılarınızı yakinen takip ediyorum ve edeceğim.Ürünümüze gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı size sonsuz teşekkürler.Sanırım şu an bi seyahat durumunuz var ülkeye döndüğünüz zaman Arnaud markamızın yeni ürün numunelerini size en kısa zamanda temin etmek üzere telefonunuzu bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için teşekkürler Alp Bey... Araık ayında 3 haftalığına Türkiye'ye gelme durumum söz konusu. Bana ulaştırmanız takdirde ürünleri denemek isterim. Görüşmek dileğiyle...

      Sil
  8. Ülkeye geldiğinizde yeni seri numuneleriniz sizi bekliyor olacak.Size şimdiden iyi yolculuklar cilt tipi ve yaşla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim.Alp..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alp Bey bana email adresinizi verirseniz size o şekilde ulaşmak isterim. Türkiye hattımı kapatalı uzun zaman oluyor. İlginize teşekkürler...

      Sil
  9. alp.gulec@hotmail.com en kısa zamanda mailinizi bekliyor olacağım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...