3 Eylül 2011 Cumartesi

Peri'nin Rezil Durumdaki Makyaj Dolabı


Ne zamandır kozmetik ve cilt bakım ürünleriyle ilgili yazı yayınlamıyordum. Nedeni tam karşınızda duruyor çünkü. Kimilerine göre çok bir dağınıklığı yok gibi gelebilir ama bence gayet rezil bir durumda.

Özellikle ruj ve parlatıcılarım kendilerini kaybetmiş gibi. Cilt bakım ürünlerine ise değinmiyorum bile. Zira her gün düzenli kulandığım bu ürünleri nasıl bu hale getirebildim ben de bilmiyorum.


Sanırım en düzenli duranlar farlar... Çünkü göz makyajında eyeliner-kapatıcı-rimel üçlüsünden fazlasını kaldıramıyorum. Sevmediğimden değil. Gözlerim rahatsız olduğu için her gün fazla uğraşıp hem kendimi hem de onları daha fazla yormak istemiyorum.


Burada yayınladığım yazılardan kimileriniz sürüyle makyaj malzemem olduğunu düşünmüş olabilir. Kimilerinize de burası çok fazla görünmüş olabilir. Ancak ben aldığım bir ürünü aylarca ya da daha kötüsü yıllarca elimde tutan birisi değilimdir. Hem hijyen açısından da bu oldukça riskli. Gözünüze, cildinize yazık... Ola ki rengi bana uygun olmayan ürünleri, arkadaş ya da akrabalarımdan uygun olanlara veriyorum. Unuttuğum ya da özel koleksiyonlar dışında ucuz ürünleri direk çöpe atıyorum.


Son olarak belki de uzun zaman önce aldığım ama açmaya bile fırsat bulamadıklarım var. Zira burada yayınlamak istediklerim de bu bölmede duruyor. Bu dolabım dışında çantamda, orada burada unuttuğum ürünlerim de var ama onları bu seferlik görmezden gelin.

Sizin makyaj dolabınız ne alemde peki? Umarım benim ki gibi değildir.

2 yorum:

  1. Yok ki birbirimizden farkımız :)

    YanıtlaSil
  2. Sınırlı kaynak, sınırsız insan ihtiyacı böylebirşey olsa gerek :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...