4 Mart 2011 Cuma

Cheapsmells Alışverişim ve Kargo Sorunu


Geçen gün iş yerime bu paket geldiğinde öyle sevindim ki neredeyse bir aydır, evet yaklaşık bir ay önce verdiğim siparişimin geldiğini düşündüm. Ne yazık ki yanılmışım.

Geçen ay kozmetik alışverişimi sanırım biraz(!) abartmışım. Gelen paketleri görünce bu sıra alışveriş diyetine girdim. En azından kozmetikler için kendimi tutmaya çalışıyorum. Neyse o alışverişlerden ilki Cheapsmells'den Max Factor ürünlerini verdiğim siparişti. Siparişte Creme Puff, Vibrant Curve Effect Lip Gloss ve Masterpiece Beyond Length Mascara bulunuyordu.

Kargo kısmında -ne akla hizmet yaptım bilmiyorum ama- airmaili seçmiştim. Sanırım ürünlere acil ihtiyacım olmadığı için isterse geç gelsin diye düşünmüş olmalıyım. Neyse ki birkaç gün evvel posta elime ulaştı. Paketi açtım ama o kutunun içinde yalnızca Creme Puff bulunuyordu. Ayrıca aşağıdaki notu da siparişimin içerisinde buldum.


Hemen Cheapsmells'in Customer Service bölümüne mağduriyetimi bildirdim. Hemen dönüş yaptılar ve diğer ürünlerimin aynı gün başka bir paketle kargoya verildiğini söylediler. 10 marta kadar elime ulaşmazsa kendilerine bildirmemi de eklemişler.

Cheapsmells'den alışveriş yapanların bu gibi durumlarla karşılaştığını okumuştum birkaç yerde. Hatta benim gibi airmail seçip ürünü 1 ayda gelmeyen ama daha sonra iki kez gönderilenleri bile duymuştum. Benimkinin durumunu birlikte göreceğiz artık. Creme Puff!a gelirsek bir ara yorumumu sizlerle paylaşacağım.  







4 yorum:

  1. Ay, ben bu siteye nefret ettim! 3 tane urun siparis ettim: Mayfair, Aura ve Stila. O kadar kotu durumda geldiler ki! Gerci ben de airmail secmistim, 2haftaya elimde oldular. Ve urunlerin kullanma tarihi gecmis! Iyrenc kokuyorlardi, Aura bazimi iyi baglamadiklari icin her tarafi krem yapmisti:( Stila renkli nemlendiricimin uzerinde cizgiler bile vardi, sanki birisi kullanmis, sonra koymus kutusuna :/ Puff!! Neyse, ilk kotu alisveris tecrubemi cheapsmells.com-da yasadim boylece :D

    YanıtlaSil
  2. Eva, keşke fotoğraflarını çekip siteye gönderseydin. Böylece para iadesi alabilirdin. Ben de ikinci postamı hala bekliyorum gelmedi. Ümitlerim giderek tükeniyor. Açıkçası bulduğum onca siteden sonra Cheapsmells'i biraz zor tercih ederim artık.

    YanıtlaSil
  3. O kadar kizdim ki, sikayet etmek bile istemedim:/ Neyse. en azindan almayacagim ordan. Bence de, canim, artik bir cok site Turkiyeye urun gonderiyor, buna mi kaldik :D

    YanıtlaSil
  4. Sen de haklısın Eva... Benim debaşıma öyle bir şey gelse ben de alışveriş yapmak istezdim. Tabiki diğer sitelerden de alışveriş yapıyorum ancak Cheapsmells'de şimdilik listemde...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...