10 Mart 2011 Perşembe

Everyday Minerals Türkiye'den Alışverişim


Şuradaki yazımda Everyday Minerals Türkiye'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyasını duyurmuştum. Markayı ilk defa deneyeceğim için bu şansı kaçırmadım:

8 Mart akşamı verdiğim siparişin dün hala bekleğini görünce mail atıp kargoya ne zaman verileceğini sordum. Hemen cevaplayıp Yurtiçi Kargo'dan kaynaklanan bir sorun olduğunu, siparişimin kargoya verildiğini ancak takip numaramın girilmediğini belirtmişler. Eğer bir sorun olursa da kendilerine iletmemi de yazmışlar maile.

Gel gelelim kargom sabah saatlerinde elime ulaştı. Aşağıdaki gibi baloncuklu poşetlere sarmışlar. Klasik Yurtiçi Kargo'nun mavi poşetine koyup yollamışlar. Kutu falan yok anlayacağınız.  

Peki neler aldım?

Casual Friday
Nutmeg
Free Wheeling Denim'i de sipariş notumda belirtip hediye göndermelerini istedim.

En kısa zamanda bu ürünler hakkındaki yorumumu sizlerle paylaşacağım.

Peki siz Everyday Minerals ürünlerini kullandınız mı? Kullandıysanız neler düşünüyorsunuz?

3 yorum:

  1. farlari degilde, daha ziyade pudralarini merak ediyorum. cunku far oyle yada boyle bir sekilde kullaniliyor. cok uygun fiyatli olmasi cezbedici ama rengini neye gore sececegimi bilmiorum :(

    YanıtlaSil
  2. Haklısın Kalinka. Everyday Minerals Türkiye iş kampanya yapmaya geldiğinde çok iyi iş çıkarmıyor ne yazık ki. Geçen sample kiti satışa çıkardılar, kargo parası kitin ücretinden daha yüksek. Aslında Elf gibi kampanyalarını yoğunlaştırsalar hem onlar çok satış yapacaklar hem biz karlı çıkacağız.

    YanıtlaSil
  3. ben aynı sıteden alısverıs yapmıstım ve pisman oldum :/ dogru dürüst ambalajlama zahmetine bile girmemişlerdi. ve fiyatları da yurt dışının 2-3 katı tabii :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...