14 Mart 2011 Pazartesi

Oriflame'den Yeni Bir Parlatıcı Serisi



Oriflame ürünlerini sık kullanan birisi değilimdir aslında. Çevremde satan biri olmadığı için pek de dikkat etmiyorum açıkçası bu markaya. Ancak şu ana kadar kullandığım ürünlerden hep memnun kaldım. Genel bakış açım şimdilik olumlu.

Kuzenim, Oriflame temsilciliğine soyunup, bir de üşenmeden bana taa Ankara'lardan katalog göndermiş. Ruj delisi olarak gözüm hemen glosslara kaydı.

Oriflame'ın Powershine stick rujlarını bilmeyen yoktur herhalde. Marka bence çok iyi bir karar vererek bu serinin glosslarını da üretmiş. Şimdilik sadece 5 renk seçeneği bulunan seri satış fiyatı olarak da bu ay 9.90'lık bir rakamla satışta. Eğer siz de sipariş vermek isterseniz buradan siteye göz atabilirsiniz.

2 yorum:

  1. ilk makyaj malzemelerimin tamamina yakini oriflamedi. hala 1-2 parca far falan var. gloss'u nasildir bilmiorum ama simdiye kadar kullandigim hic bir urunden sikayetci olmadim. kimbilir belkide o zamanlar karsilastirma sansim pek olmadigindandir.

    YanıtlaSil
  2. Oriflame ürünleri ne kadar doğru bilmiyorum ama kimyasal madde barındrmıyor diye duymuştum. O yönüyle de beni etkiledi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...