24 Mart 2011 Perşembe

Cosme-de'den Siparişim



Yine mi gibi bir soru gelebilir aklınıza... Haklısınız.

Geçen gün Peri Kutusu'na attığım ilk ürünlerden olan Lilyth travel boy fırça setini stoklardan tükenmeden sipariş etmiştim. Anneminde göz kreminin bittiğini görüp Clinique'nun All About Eyes'ı sepetime eklemiştim. Gerçi kendisine kırışık karşıtı bir ürün daha iyi olurdu ama pek sevmiyor onları. Her yaşın kendi güzelliği varmış. Neyse siparişlerim az önce elime ulaştı. Ben de hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Üstelik Lilyth'in deneme boyu cilt bakım setini de göndermişler. Onu, paketi açtığımda iş yerindeki çaylara bakan ablaya verdim. O yüzden yorum yazamıyorum.

İlk izlenimin, fırça setine verdiğim her dolar için değer diyorum. Çantası falan o kadar şirin ki tanıtımını yaptığımda siz de ne demek istediğimi anlayacaksınız. Eğer merak ediyorsanız buradan siteyi inceleyebilirsiniz.

Cosme'de ile ilgili herhangi bir sorununuz olursa lütfen sormaktan çekinmeyin.

2 yorum:

  1. merhaba admin ..ben cosmede den alışveriş yapak istiyorum..soruları sırasıyla sorayımm..:)

    birkaç sitede yorumları okurken gördüm cosmede fake ürünle satıyormuş aklımda soru kaldı dogrumu sizce.*aslında missha shoptan alıcaktım ama sahte ürün satıyormuş yeni ögrendim ne kadar dogru muamma**
    ben kosmodeden bb cream kırmızı tüplü alıcam ama ingilizcede pek iyi olmadıgımda alamiyorum ..bunun yanısıra skin79da alıcam..
    yardımcı olursanız sevinirin..:))

    birde bu üründe kargo nasıl olacak ödeme sistemi nasıl..ve ürünlerin tl olarak fiyatını tahmin ediyorsanız yardımcı olursanız...başınızı agıttım kusura bakmayın..iyi günler

    YanıtlaSil
  2. Adsız sırayla başlayalım.

    Cosmode de sahte ürün satıldığını sanmıyorum. Belki günü geçmeye yakın ürünleri falan satıyor olabilirler. Strawberry'de de aynı durum var çünkü.

    Gelelim missha shop'a. Oradan hiç ürün almadım ama şunu söyleyebilirim. Kore'de yaşayan bir arkadaşım en dandik ürünlerin missha'ya ait olduklarını söyledi. Bizim bloggerlar biraz abartıyorlar missha ürünlerini... Başka markalara öncelik tanımanı tavsiye ederim. Sonuçta Kore'deki birinin tavsiyelerine güvenirim. Buradaki herkes nasıl Kore'deki tüm ürünleri kullanabilir ki... Öyle değil mi?

    Cosmode kargo parası almıyor. Ödemeyi de kredi kartıyla yapıyorsun. Fiyatı hakkında bir yorum yapamam. En doğru bilgiyi siteden edinirsin. Başka sorun varsa da yardımcı olmaya çalışırım ama benim tavsiyem kore ürünlerini seviyorsan ebay'e de göz atmalısın. Daha uygun fiyata bulma imkanın var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...