4 Mart 2011 Cuma

ELF Studio Powder Brush



Şuradaki yazımda Elf alışverişimden bahsetmiştim. Telefonuma kavuştuğuma göre size fırçalarla ilgili fikirlerimi söyleyebilirim.

Elf fırçalarında yapay malzemeler kullanılıyor. Gerçek at, keçi kılından yapılmış ürünlerden hoşlanmıyorsanız biraz da cool görünsün derseniz size önerebileceğim bir yapıları var.


Bence en büyük artıları fırçaların üzerine ne için kullanılacaklarının yazılması. Özellikle makyaja yeni başlayanlar için göz makyajı yapılan fırçaları kullanmak işkence gibi gelebilir. Elf herhalde bunu düşünerek fırçaların üzerine -İngilizce bile olsa- adlarını yazmış. Takdir ettim doğrusu. MAC, Inglot gibi markalarda kodlarla bu için yürütülmesine gerçekten sinir oluyorum. Gerçi makyaj yaparken bir fırçayı çok gereksiz bir yer için bile kullanabilirim. O bana kalmış.

Şu aralar L'orael'in şurada bahsettiğim mineral fondötenini kullandığım için Elf'in kabuki fırçasını almayı düşünüyordum. Ancak son anda bu fırçaya dönüş yaptım. Elf'in şu an elimde bulunan fırçaları arasında en fazla memnun kaldığım ürün oldu.


Yapısına gelirsek; kılları küt kesimli ve aynı boyda. Kıl sayısı da oldukça yoğun. Üstelik yumuşacık. Ben kullanırken hiç rahatsız olmadım. Sentetik bir malzeme kullanılmasına rağmen yumuşaklığı benden geçer not aldı.

Eğer Elf'in bu fırçasını ve diğer ürünlerini incelemek isterseniz buradan siteyi ziyaret edebilirsiniz.


2 yorum:

  1. Güle güle kullan, görüntüsü de güzelmiş fırçanın...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Görüntüsü fırçanın olduğundan daha kaliteli görünmesini sağlıyor zaten. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...