27 Mart 2011 Pazar

Garnier Kafeinli Kapatıcı Göz Roll-On


Sanırım bir yerde yazmıştım ben bir kapatıcı insanıyım diye. Cilt yapım ne kadar düzgünse göz çevresi de o kadar problemli. Genetik olarak göz çevremde mor halkalarım mevcut. Ayrıca göz rahatsızlığımdan dolayı (astigmat, göz kuruluğu, güneş alerjisi) sürekli gözlerimi kıstığımdan göz çevrem çok yoruluyor.

Bugüne kadar birçok markanın kapatıcısını kullandığım için sanırım en fazla deneyimim bu ürünlerde mevcut. Ganier'in bu ürünü de ne zamandır gözüme çarpıyordu. Bu ürünü daha önceden çıkardıkları Garnier Göz Roll-On'un kapatıcı versiyonu olarak tanımlasak sanırım yanlış yapmış olmayız.

Ürünün vaad ettikleri;

Serinletici bilye etkisiyle mikro sirkülasyonu harekete geçirici kafein ve aydınlatıcı etkili limon esansı ile zenginleştirilmiş nemlendirici formülü, yorgunluk izlerini azaltmak için idealdir. İçerdiği UV filtresi sayesinde, göz çevrenizi güneş ışınlarının verebileceği zararlardan korur (kırışık oluşumu ve lekeler).
Mineral pigmentlerce yoğun dokusu, gözaltı morluklarına karşı yüksek kapatıcı etki sağlar.

Ürünün bilye kısmını gerçekten beğendim. Masaj etkisi yaptığı söyleniyor ama ben daha çok bilyenin soğuk olmasının göz çevresine uygularken kompres yaptığını düşünüyorum. İşe yarıyor mu? Bence yarıyor.  Likit olmasından dolayı ben kapatıcı fırçamla rahatlıkla göz çevreme uygulamayı başardım.

Diğer bir özelliği de içinde bulunan limon esansı nedeniyle rahatlatıcı etkisinin olması... Ben birçok kapatıcıyı uygladığımda göz çevremde hissettiğim o ağırlık hissini bu üründe yaşamadım. Çok hafif bir yapısı var. Resimde de bunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Kapatıcının dezavantajı açık ve koyu şeklinde iki renginin olması... Ben de 1 numaralı olanı mevcut. Çünkü aldığım yerde tek olarak bu kalmıştı ve ne yazık ki karşılaştırma imkanı bulamamıştım.

Nette dolanırken en çok sorulan sorunun kapatıcılık özelliği olduğunu fark ettim.Onu test etmek içinde fotoğrafta görünen yeşil, bol damarlı bileğime uyguladım.



Gördüğünüz gibi bu da sonuç. Damarlarımı tam olarak kapattığı söylenemez. Ancak hem yeşil kısmı pek seçilmiyor hem de pudrayla üstüne geçiş yaparsak daha iyi sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.

 Benim göz çevremde yukarıdaki sebeplerden dolayı çok mükemmel bir sonuç alamadım. Ancak hem masaj etkisi hem kullanım kolaylığı hem de ürünün rahatlatma özelliği benden geçer not aldı. Bir daha alır mıyım? Büyük ihtimalle alırım ancak daha denenmeyi bekleyen o kadar kapatıcı var ki buna sıra gelir mi bilmiyorum.

Peki siz daha önce bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız fikirleriniz neler?

5 yorum:

  1. Ben de iyi bir kapatici ariyordum, canim. Garnier de cok gozume degiyor, guzel yorumun icin tesekkurler. Peki fiyati ne kadar bunun?

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı 15 TL... Bana göre bir kapatıcı için gayet uygun bir rakam.

    YanıtlaSil
  3. ben ilk başlarda pek sevmemiştim,kapatıcılığı yetersiz gelmişti;ama daha sonra biraz daha sürünce gayet güzel kapattı yani bu ürünün bi kusuru değil de benim eksik uygulamammış :)

    YanıtlaSil
  4. Aslında bu göz çevrenin renginden de kaynaklanıyor olabilir. Çok uygulamayı sevmiyorum aslında. Yoğun tabaka beni biraz rahatsız ediyor. :)

    YanıtlaSil
  5. Ya ben bu kapatıcıdan almak İstiyprum ama bulamıyorum siz bana satarmısınız aldığınız fiyattan daha fazlasını veririm gercekten bulabilen varsa bana bulsun istediği fiyatı veririm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...